profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vēbers ātrākais Japānas F1 kvalifikācijā

Go4speed 12.10.2013 - 09:38 Vēbers ātrākais Japānas F1 kvalifikācijā
Foto: Scapix/AP

Marks Vēbers („Red Bull") Japānas F1 Lielās balvas izcīņas kvalifikācijā pārtraucis sava komandas biedra Sebeastiana Fetela uzvaru gājienu un svētdienas sacīkstēs startēs no pirmās vietas.

Fetels turpat blakus otrajā vietā, kaut arī otrajā kvalifikācijas kārtā čempions bija nepārsējams ar ievērojamu laika starpību. Pēc kvalifikācijas vācietis atzina, ka bijuši sarežģījumi ar formulu, iespējams ar KERS.

Trešajā vietā Luiss Hamiltons („Mercedes"), kurš savu pozīciju nodrošināja kvalifikācijas pēdējās sekundēs, kad visi piloti bija jau finišējuši. Pēc tam brits izteica cerību, ka sacensībās spēs pacīnīties par uzvaru ar abiem „Red Bull" braucējiem kaut arī vienā aplī zaudēja vairāk nekā trešdaļu sekundes.

Blakus Hamiltonam stāsies Romēns Grožāns („Lotus"), kas sevi pierādījis kā lielisku kvalifikācijas braucēju, jo atkal izdevies uzstādīt labāku laiku nekā komandas biedram Kimi Raikonenam, kurš, mokoties ar muguras sāpēm, spēja ieņemt devīto starta pozīciju.

Ar kārtējo salīdzinošo neveiksmi saskārušies „Ferrari". Felipe Massa kvalifikācijā šoreiz bija ātrāks par savu titulēto komandas biedru, uzstādot piekto ātrāko laiku, kamēr Fernando Alonso tikai astotais.

Salīdzinoši lēnāks par savu komandas  biedru Japānā bija arī Niko Rosbergs („Mercedes"), kam sestā vieta tieši priekšā Niko Hulkenbergam („Sauber"), kurš pēdējos posmos bijis ļoti ātrs. Pirmo desmitnieku šoreiz noslēdz Džensons Batons („Mclaren").

Sacensības notiks svētdien jau pulksten 9.00 pēc Latvijas laika.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png