profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lēbs ar asarām acīs aiziet no WRC (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 11.10.2013 - 17:15 Lēbs ar asarām acīs aiziet no WRC (VIDEO)
Sebastjans Lēbs ar sievu nespēj valdīt emocijas. Foto: AFP/Patrick Hertzog

Cīnoties par 79.uzvaru WRC karjerā, Sebastjans Lēbs savā pēdējā WRC posmā, kas notika viņa mājās, 15. posmā pieļāva kļūdu un avarēja. ''Šo posmu sāku ļoti ātri, jo situācija kopvērtējumā bija saspringta. Bijām ceturtajā vietā un tobrīd bijām gatavi cīnīties par uzvaru, taču kādā ātrā līkumā zaudēju kontroli pār mašīnas aizmuguri, tad mēs sagriezāmies un avarējām. Rallijs mums bija beidzies," negadījuma brīdi atceras Lēbs.


Automašīna pēc avārijas. Foto: Twitter

''Protams, savu pēdējo WRC posmu savās mājās
gribēju finišēt, taču viss neiznāca tā, kā bija plānots. Nebiju apmierināts ar to situāciju. Gribu atvainoties faniem un komandas vadībai. Jāsaka, ka ātrumposmos bija daudz skatītāju, kuri mūs gaidīja,'' nobeidz Lēbs.


Lēbs ar stūrmani pasakās faniem. Foto: Twitter

Tikmēr komandas vadītājs Īvs Meitons piebilda, ka Lēbam un viņa stūrmanim neko nedrīkst pārmest. ''Lēbs un Daniels Elena visu darīja pēc labākās sirdsapziņas, taču šoreiz tas nedeva rezultātu. Taču tas nevar aizēnot viņu sasniegumus un viņu karjeru. Paldies visiem tiem tūkstošiem fanu, kuri mūsu čempioniem izrādīja cieņu.''


Lēbs ar stūrmani un ģimeni atvadās no WRC. Foto: Citroen Racing

Tagad, kad jau emocijas norimušas, Lēbs wrc.com mājas lapā pateica, kādi bija viņa stūrmaņa Elenas vārdi pirms un pēc avārijas. ''Elena man tajā brīdī teica tādus pierakstus - 'right, 150, 8, tightens, 130 plus plus', kam sekoja 'voila', kas nozīmēja - ''viss, beigas'', kad mēs jau bijām uz jumta.


Lēbs ar meitu un sievu. Foto: Twitter

''Protams, man pietrūks WRC mašīnas. Tā sajūta, kad esi iekšā mašīnā, ir savā ziņā unikāla. Tu brauc plakaniski, tu lec, un tev ir īpašas sajūtas, kādas tev nav braukšanā pa šoseju. Otra lieta - man pietrūks stūrmanis Elena. Savā karjerā visu sāku kopā ar viņu, taču tagad, visticamāk, man mašīnā būs vientuļi. Taču noteikti man būs iespēja ar viņu tikties ārpus rallija, taču tās sajūtas, kas man bija rallija mašīnā, man vairs nebūs,'' nobeidz Lēbs.

Lēba emocionālā uzruna:


Lēbs aiziet no WRC
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png