profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mirusi bijusī F1 testa pilote Marija de Viljota

Go4speed 11.10.2013 - 14:21 Mirusi bijusī F1 testa pilote Marija de Viljota
Foto: xpbimages

F1 pasauli šorīt satricinājusi ziņa par bijušās F1 testa pilotes Marijas de Viljotas nāvi. Autosportiste no agra rīta bija zvanījusi uz ātro palīdzību, tomēr, kad mediķi ieradušies viņas Seviljas (Spānija) viesnīcas numuriņā, viņa jau bija mirusi.

Mediķi de Viljotu centās reanimēt, tomēr tas diemžēl neizdevās. Precīzs nāves iemesls vēl nav zināms, tomēr policija runā par dabīgiem nāves apstākļiem. Bijušā F1 pilota Emilio de Viljotas meita mirusi sasniegusi vien 33 gadu vecumu. Viņas ģimene šorīt no rīta šo ziņu apstiprinājusi, sakot, ka „kā visiem eņģeļiem arī viņai bija jādodas uz debesīm. Mēs esam pateicīgi dievam, ka viņš mums ļāva ar viņu būt kopā vēl pusotru gadu".

Gandrīz pirms pusotra gada Marija, lidlaukā testējot „Marussia" formulu, piedzīvoja ļoti smagu avāriju, kuras laikā viņa ieguva smagas galvas traumas un pazaudēja labo aci. Avārijas laikā de Viljota ar samērā lielu ātrumu ietriecās atvērtā smagās automašīnas platformā.

Atveseļošanās process gan noritēja veiksmīgi un bijusī F1 testa pilote pat neatmeta domas par savas autosportistes karjeras turpināšanu. Viņai pat šī gada februārī tika piešķirta atļauja atkal sēsties pie sacīkšu automobiļu stūres, tāpat viņa atsevišķos F1 posmos bija redzama kā viesis dalībnieku parkā. Pēdējās nedēļās viņa devās savas autobiogrāfiskās grāmatas „Dzīve ir dāvana" popularizēšanās turnejā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png