profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Fetelam trešā uzvara kvalifikācijā pēc kārtas

Go4speed 05.10.2013 - 11:58 Fetelam trešā uzvara kvalifikācijā pēc kārtas
Foto: Scanpix/AFP

Sebastians Fetels („Red Bull") izcīnījis trešo uzvaru kvalifikācijā pēc kārtas un svētdien Korejas F1 Lielās balvas izcīņā startēs no pirmās pozīcijas.

Luiss Hamiltons („Mercedes") bija tuvākais Fetela sekotājs, taču nespēja nopietni pacīnīties par pirmo starta vietu, jo vācietis pat varēja neveikt otro lidojošo apli trešajā kvalifikācijas kārtā. Kaut arī brits noslēgumā pietuvojās vācieša laikam, tāpat pietrūka vēl divas sekundes desmitdaļas.

No 13. starta vietas sacensības uzsāks Marks Vēbers („Red Bull"), jo pēc trešā ātrākā apļa laika uzstādīšanas, austrālietim šajās posmā jāizcieš desmit starta vietu sods par iepriekš izdarītiem trim pārkāpumiem. Līdz ar to trešā pozīcija Romēnam Grožānam („Lotus"), kurš startēs blakus neveiksmīgākajam no „Mercedes" braucējiem Niko Rosbergam. Rosbergs visu nedēļas nogali ir bijis neapmierināts ar savu ātrumu, jo nav spējis pacīnīties ar komandas biedru.

Tālākajās pozīcijās kvalifikācijā ir abi „Ferrari". Fernando Alonso Fetelam zaudē astoņas sekundes desmitdaļas un startēs no sestās pozīcijas, kamēr Felipe Massa kvalifikācijā bija septītais ātrākais.

Labus apļa laikus uzstādīja „Sauber" formulas. Niko Hulkenbergam šoreiz astotā vieta, bet Estebanam Gutjeresam devītā pozīcija Korejas Lielās balvas izcīņas startā. Tikmēr pēdējo pozīciju pirmajā desmitniekā izcīnīja  Kimi Raikonens („Lotus"), bet tūlīt aiz kvalifikācijas trešajās kārtas palika abi „Mclaren" piloti, kā arī „Toro Rosso" formulas nebija pietiekami ātras.

Sacensības notiks svētdien, pulksten 9.00 pēc Latvijas laika.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png