profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lēbs: No 7. oktobra vairs nebūšu rallija braucējs

Mārtiņš Jankovskis 30.09.2013 - 18:34 Lēbs: No 7. oktobra vairs nebūšu rallija braucējs
Sebastjans Lēbs. Foto: Citroen Racing

Gaidāmais Francijas rallijs būs pēdējais WRC posms deviņkārtējā pasaules rallija čempiona Sebastjana Lēba karjerā. Nākamgad sportists dos priekšroku autošosejas sacīkstēm, bet rallijā Lēbu varēs redzēt tikai kādos vietējos posmos.

''Daudzi man jautā, kā jūtos pirms pēdējā WRC posma,'' portālā en.best-of-rallylive.com citēts Sebastjans Lēbs. ''Taču jūtos labi un ar nepacietību gaidu šo posmu. Kad plānoju savu 2013. gada kalendāru, Citroen vadītājam Īvam Meitonam teicu, ka būtu jauki WRC pielikt punktu ar sacensībām manās mājās, un nu šis moments ir pienācis.''


Lēbs Argentīnas rallijā. Foto: ewrc.cz

Cilvēki interesējas, vai pēc tik lielas pauzes spēšu atkal uzvarēt, taču darīšu visu, lai uzvarētu un savu WRC karjeru nobeigtu uz augstas nots, lai arī pēdējā laikā rallijā nav sanācis braukt daudz. Taču domāju, ka vecie refleksi atgriezīsies tikko kā galvā uzvilkšu ķiveri. Šajā posmā, visticamāk, par čempionu kļūs Sebastjans Ožjē, kurš noteikti būs ļoti ātrs šajā posmā, jo mēs abi gribam uzvarēt,'' turpina Lēbs, kurš Francijas WRC posmā līdz šim uzvarējis sešas reizes. 


Lēbs pagājušā gada Francijas WRC posmā. Foto: ewrc.cz

''Taču no pirmdienas, 7.oktobra, es vairs nebūšu rallija braucējs. Vismaz WRC čempionātā. Iespējams, piedalīšos kādos mazākos rallijos, bet ne WRC,'' nobeidz Lēbs.

Francijas WRC posms norisināsies no 3. - 6. oktobrim.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png