profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Citroen vadītājs: Nezinu, ko darīt ar Mīki

Go4speed 20.09.2013 - 11:41 Citroen vadītājs: Nezinu, ko darīt ar Mīki
Kriss Mīke: Foto: Citroen Racing

Lai arī Somijas WRC rallijā Velsas pilots Kriss Mīke piedzīvoja avāriju, viņš daudziem pierādīja, ka arī bez nopietniem treniņiem spēj būt ļoti ātrs. To pamanīja arī Citroen, kas pilotam deva vēl vienu iespēju - Mīke Austrālijas posmā aizvietoja spāņu pilotu Dani Sordo.

Arī Austrālijas posmā Mīke bija ātrs, jo vienu brīdi sportists atradās trešajā vietā. Diemžēl rallija otrajā dienā, būdams ceturtajā vietā, pilots avarēja. Protams, komandas vadība ar to bija neapmierināta, jo Mīkem uzdevums bija sasniegt finišu.


Foto: ewrc.cz

''Šobrīd nav zināms, kā šīs neveiksmes iespaidos Mīkes turpmāko karjeru. Viņam skaidri un gaiši pateicu, ko no viņa gribu sagaidīt Austrālijas rallijā. Mīkem pateicu, ja viņš finišēs, tad viņš startēs arī sezonas pēdējā posmā Velsā. Tagad nezinu, ko darīt. Man būs jāpadomā,'' tā intervijā portālam autosport.com izteicās ''Citroen'' komandas vadītājs Īvs Meitons.

''Skaidrs ir viens, ja lēmumu pieņemšu balstoties uz to, kas notika, tad iznākums viņam nebūs pozitīvs. Gribu padomāt par to un parunāt ar Halidu Al-Kasimi (komandas pilots, kurš ir lielākais komandas atbalstītājs). Redzēsim, kā vis atrisināsies. Šobrīd nesaku nē, ka viņš nebrauks Velsā.''


Foto: ewrc.cz

Tikmēr pats pilots lika noprast, ka sapratīs jebkuru komandas lēmumu. ''Bija fantastiski braukt ar šādu mašīnu, taču to darīt savu fanu priekšā būtu vienreizēji. Gribu pateikt lielu paldies Citroen vadītājam, visai komandai un Al-Kasimi par šo vienreizējo iespēju. Apzinos, ka pieļāvu kļūdas, taču jūtu, ka man ir ātrums, lai cīnītos pa vadošajām vietām. Šobrīd nav daudz tādu pilotu, kas varētu darīt to pašu,'' saka Kriss Mīke.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png