profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sportists piedzīvo avāriju un uzmet septiņus kūleņus (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 15.09.2013 - 02:50 Sportists piedzīvo avāriju un uzmet septiņus kūleņus (VIDEO)
Mīkes automašīna pēc avārijas. Foto: wrc.com

Austrālijas WRC rallijs Krisam Mīkem bija lieliska iespēja, lai pierādītu, ka viņš ir ātrs un var braukt WRC. To arī viņš līdz 12. posmam apliecināja, jo tobrīd viņš kopvērtējumā bija ceturtajā vietā. Taču 13. posmā Velsas sportistam viss sagriezās kājām gaisā - sportists kādā lēnā līkumā pieļāva kļūdu un uzmeta septiņus kūleņus.

''Vienā līkumā iebraucu ar otro ātrumu, taču tobrīd ātrums bija par kādiem pieciem desmit kilometriem lielāks nekā tam vajadzēja būt. Domāju, ka savākšu mašīnu, taču tā nobrauca no ceļa. Tajā vietā bija nogāze un mašīna sāka velties lejā. Ļoti lēns negadījums, bet avārija ir un paliek avārija,'' iesāk Kriss Mīke.


Automašīna pēc avārijas. Foto: Twitter

Jautāts par nākotni un iespēju arī turpmāk startēt Citroen komandā, Mīke atzina, ka šobrīd grūti par to spriest. ''Paldies komandai par doto iespēju, taču neizpildīju tos uzdevumus, kuri man bija jāizpilda. Šobrīd sajūtas nav tās labākās. Nezinu, ko lems komanda. Man bijušas divas iespējas, taču abās esmu avarējis. Redzēs, ko beigās lems komanda,'' pēc izstāšanās teica Mīke.

Protams, ļoti vīlies bija arī komandas vadītājs. ''Pa dienu servisa parkā viņam teicu, lai saglabā savu pozīciju un lai neatpaliek pārāk daudz no trešās vietas ieguvēja Tjerī Noivila, jo rīt (šodien) ir gara diena un tajā viss var notikt. Protams, neesmu laimīgs ar šo rezultātu (avāriju). Viņš neizpildīja to, ko lūdzu,'' portālam maxrally.com pēc rallija trešās dienas teica Citroen rallija komandas vadītājs Īvs Meitons


Mašīna mehāniķu aprūpē. Foto: Twitter

Pēc tam, kad mašīna bija nogādāta servisa parkā, tika paziņots, ka drošības karkas neesot cietis, tāpēc, ja mehāniķi trīs stundu laikā spēs salabot šo auto, tad Mīke varēšot braukt rallija pēdējā dienā. Un mehāniķi to arī paveica, tādējādi Mīke varēs iziet uz starta.


Mīkes automašīna pēc remonta. Foto: twitter.com/CitroenRacing

Mīkes avārija:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png