profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nedēļas nogalē Lietuvā tiks aizvadīts Eiropas autokrosa čempionāta 2. posms

Go4speed 30.05.2017 - 23:39 Nedēļas nogalē Lietuvā tiks aizvadīts Eiropas autokrosa čempionāta 2. posms
Ervins Grencis. Foto: buchse.de

Šonedēļ Lietuvā, Vilkiču trasē, tiks aizvadīts otrais Eiropas autokrosa čempionāta posms. Šī būs tuvākā seriāla sacīkste Latvijas līdzjutējiem. Kā ziņo autocross.lv, tad Vilkičos Baltijā notiekošam posmam lielajos bagijos saņemti ap 20 pieteikumiem, JuniorBuggy un salonauto sarakstos šobrīd pa deviņiem braucējiem. Diemžēl pagaidām TouringAutocross klasē Latvijas sportistu pieteikumu neesot.

Pēc pirmā posma, kas notika Vācijā, Latvijas sportistiem nav labākais garastāvoklis, jo rezultāti neizdevās tādi, uz kādiem bija cerēts. SuperBuggy klasē Māris Līcis jau sestdien Zēlovā iekļuva avārijā, kas pamatīgi sabojāja jaunā bagija rāmi. Kā liecina jaunākā informācija, tad Māra komanda dara visu iespējamo, lai paspētu uz ''gandrīz māju'' posmu.

Tikmēr Ervinam Grencim SuperBuggy cīņa Vācijā sākās smagi, taču līdz finālam viņš tika un rezultāts veidojās labs. Tajā gan pēc kontakta tika zaudēts viens no riteņiem, un sacīkste ar to arī beidzās. Vistuvāk panākumam JuniorBuggy bija Justs Grencis, taču  viņa cīņu par uzvaru apturēja konkurenti, izstumjot Justu no trases.

Zēlovā uzvaru SuperBuggy klasē guva francūzis Žonijs Feilāds. Buggy 1600 klasē ātrākais bija Luksemburgas sportists Kevins Peterss, JuniorBuggy uzvara krievam Matvejam Furažkinam, bet TouringAutocross labākais izrādījās čehs Alešs Fučiks.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png