profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Autosport: Tanaks nākamsezon startēs Hyundai komandā

Go4speed 25.10.2019 - 19:52 Autosport: Tanaks nākamsezon startēs Hyundai komandā
Foto: Ott Tanak

Kā ziņo Autosport.com, tad šī brīža WRC līderis Ots Tanaks nākamsezon pievienosies Hyundai vienībai. Kā ziņo avoti, tad līgums esot noslēgts šī mēneša sākumā. Pats sportists šobrīd plašākus komentārus nesniedz, atzīstot, ka šobrīd koncentrējas titula izcīnīšanai.

Uz jautājumu, vai līgums ir noslēgts, Hyundai boss Andrea Adamo atzina, ka ''Nē. Gribu redzēt, kā izvērtīsies situācija. Nezinu, vai Ots ir parakstījis līgumu ar kādu. Es skatos filmu, un man patīk šī filma. Redzu, ka šajā filmā spēlē daudz aktieri, kuri ir daudz gudrāki par mani un daudz labāki.”

''Man nav ko šobrīd par šo teikt. Mēs turpinām pārrunas un gaidam Tanaka lēmumu,'' saka Toyota boss Tomijs Makinens.

Līdz ar to, ja Tanaks tiešām pievienosies Hyundai, tad šobrīd vienīgais pilots, kuram esot līgums ar Toyota uz nākamo sezonu, ir Kalle Rovanpera, bet bez līgumiem pagaidām ir Kriss Mīke un Jari-Mati Latvala. Tikmēr izskan baumas, ka, ja Tanaks pievienosies Hyundai, iespējams, Ožjē varētu lauzt līgumu ar Citroen un pievienoties Toyota.

Jāpiebilst, ka Tanaks, kurš, neskatoties uz to, ka šobrīd ir līderis, šosezon piedzīvojis vairākas tehniskas problēmas.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png