profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Zināmi pirmie iespējamie Seska konkurenti Junior WRC ieskaitē

Go4speed 26.12.2018 - 18:05 Zināmi pirmie iespējamie Seska konkurenti Junior WRC ieskaitē
Foto: www.facebook.com/KenTornOfficialFanpage

2019.gada WRC rallija sezona vairs nav aiz kalniem. Tā janvāra beigās sāksies ar posmu Montekarlo, bet februārī sportisti sacentīsies sniegotajos Zviedrijas ceļos. Tieši ar posmu Zviedrijā uz starta izies Junior WRC klases dalībnieki, starp kuriem būs arī Mārtiņš Sesks un Krišjānis Caune.

Kā portālam Go4speed nesen atklāja Sesks, tad pēc viņa rīcībā esošās informācijas nākamā gada Junior WRC ieskaitē startēs vismaz pieci braucēji, kas Junior WRC ieskaitē brauca arī šogad.

Atgādināsim, ka nākamgad šīs klases braucēji brauks ar jaunajām 200 ZS jaudīgajām ''Ford Fiesta R2T'' mašīnām. Sportisti startēs piecos WRC posmos, no kuriem divi, salīdzinājumā ar šo sezonu, būs jauni posmi (Sardīnijas un Velsas ralliji).


Foto: Krists Andersons

Kā ziņo rally.ua, tad šobrīd zināmi jau pirmie četri sportisti, kuri plāno startēt Junior WRC ieskaitē. Bez šī gada ERC U27 čempiona Seska vēl plāno startēt divi igauņi - Kens Torns un Rolands Poms. Pieredzējušākais noteikti būs Torns, kurš Junior WRC ieskaitē startēja jau šogad. Vislabākais rezultāts igauņu pilotam tika izcīnīts Somijas WRC, kur viņš izcīnīja pirmo vietu Junior WRC ieskaitē. Jāatzīmē, ka šī gada Alūksnes rallijā Torns izcīnīja desmito vietu, bet Sesks finišēja augstajā piektajā vietā, kamēr sezonas noslēdzošajā Sāremā rallijā Torns savā debijas rallijā ar R5 auto izcīnīja trešo vietu. Junior WRC sezonas kopvērtējumā Tornam šogad piektā vieta.

Vēl Junior WRC plāno startēt Fabrisio Zaldivars no Paragvajas. Šogad sportists brauca ar ''Citroën DS3 R3T Max'', ''Škoda Fabia R5'' un ''Ford Fiesta R5''.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png