profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vilsons vairs nebūs M-Sport komandas vadītājs

Go4speed 25.12.2018 - 23:13 Vilsons vairs nebūs M-Sport komandas vadītājs
Malkolms Vilsons. Foto: motorsport.com

Ilggadējais M-Sport komandas vadītājs Malkolms Vilsons vairs nebūs M-Sport komandas vadītājs. Tagad viņš vairāk laika veltīs komerciālajām lietām savā M-Sport biznesā. Zināms, ka Vilsona vietā komandu vadīs Ričs Mileners.

Vilsons M-Sport komandas vadītājs bija kopš 1997.gada, kuru laikā viņš ar savu komandu izcīnīja trīs ražotāju kausus un divus titulus braucēju ieskaitē (abus izcīnīja Sebastjans Ožjē).

M-Sport ziņo, ka Vilsons joprojām būs diezgan cieši iesaistīts komandas vadīšanas procesos, taču, visticamāk, viņš 2019.gada sezonā neceļos līdzi ar komandu uz visiem posmiem. Tā vietā viņš koncentrēsies uz to, lai stiprinātu savus 300 darbiniekus un M-Sport uzņēmumu, kas pēdējās divās sezonās, kad komandā brauca Ožjē, ir piedzīvojis ne tos vieglākos brīžus.


Foto: M-Sport

''Mēs daudz ko iemācījāmies no Ožjē, tāpēc man nav ne mazāka nodoma darīt ko tādu, kas samazinātu mūsu snieguma līmeni. Pēdējie divi gadi mums izmaksāja ļoti dārgi, taču nepārprotiet mani nepareizi - es neko nemainītu un darītu to vēlreiz (lai nolīgtu Ožjē). Protams, mēs tagad nepaliksim tik labās viesnīcās kā iepriekš, kā arī ir vēl lietas, kuras mēs nedarīsim nākamgad. Mēs skatīsimies uz izmaksām, uz katrām izmaksām,'' stāsta Malkolms Vilsons.

''Nākamais gads M-Sport būs ļoti svarīgs. Mums būs vairāki projekti, tai skaitā jaunā centra atklāšana. Mēs turpināsim attīstīties un sadarboties ar esošajiem klientiem. Turpināsim sargāt esošās lomas, kuras mums ir šobrīd, kā arī centīsimies izmantot jebkuras jaunas iespējas, kas radīsies,'' tā Vilsons.

Mileners M-Sport komandā sāka strādāt 2006.gadā, kur tobrīd viņš strādāja detaļu un pārdošanas nodaļā. Pēdējos gados viņš bija Vilsona vietnieks.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png