profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Gronholms: Laikam man 'Hyundai' bosiem nevajadzēja dot Lēba telefona numuru

Go4speed 13.12.2018 - 11:43 Gronholms: Laikam man 'Hyundai' bosiem nevajadzēja dot Lēba telefona numuru
Markuss Gronholms. Foto: GRX Team

Somu rallija braucējs Jari Hutunens šogad pārstāvēja ''Hyundai Motorsport'' rūpnīcas komandas braucēju attīstības programmu (HMDP), kur sacensībās viņš piedalījās ar jaunākās paaudzes ''Hyundai i20 R5'' automašīnu. Sportists šogad startēja desmit rallijos, no kuriem septiņi bija WRC posmi.

Pēc Spānijas WRC posma ''Hyundai'' aizvadīja testus, gatavojoties Austrālijas WRC posmam. Šajos testos jauno ''Hyundai i20 Coupe WRC'' pirmo reizi testēja arī Hutunens, kurš tika un tiek minēts kā viens no pilotiem, kurš arī varētu startēt WRC čempionātā ar ''Hyundai i20 Coupe WRC''.


Hutunens Somijas WRC posmā. Foto: GRX Team

Kā ziņo somu portāls www.rallit.fi, tad šobrīd Hutunena izredzes 2019.gadā startēt ''Hyundai Motorsport'' rūpnīcas komandā, pēc trešdienas paziņojuma par Sebastjana Lēba pievienošanos ''Hyundai'', ir mazinājušās.

Kā somu portālam stāsta Hutunena menedžeris Markuss Gronholms, tad ''Laikam man ''Hyundai'' bosiem nevajadzēja dot Lēba telefona numuru,” smejot iesāk Gronholms. ''Pirms pusotra mēneša situācija ar Hutunenu izskatījās ļoti laba. Arī šajās dienās Jari aizvadīja (aizvadīs) testus ar WRC auto. Viņš savu darbu ir paveicis labi, un arī ''Hyundai'' ar viņu ir apmierināti. Taču joprojām nezinu, ko viņš darīs un vai viņš nākamgad brauks WRC čempionātā. Šobrīd ir neziņa.''

Atgādināsim, ka šobrīd līgums uz nākamo sezonu ar ''Hyundai'' ir noslēgts Tjerī Noivilam un Andreasam Mikelsenam. Tāpat joprojām tiek runāts, ka trešo auto varētu turpināt dalīt Dani Sordo un Heidons Padons. 
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png