profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

M-Sport izrāda interesi par Lēbu

Go4speed 01.11.2018 - 19:19 M-Sport izrāda interesi par Lēbu
Malkolms Vilsons. Foto: The Checkered Flag

Kā ziņo autosport.com, tad M-Sport rallija komanda, kura vēl nav paziņojusi to pilotu vārdus, kuri nākamsezon pārstāvēs britu vienību, veiks pārrunas ar deviņkārtējo WRC rallija čempionu Sebastjanu Lēbu.

Pēc tam, kad ''Peugeot'' paziņoja, ka aiziet no Pasaules rallijkrosa čempionāta, aktuāls kļuvis jautājums, kur un kādās disciplīnās nākamgad startēs Lēbs. Arī pats franču sportists šobrīd par savu nākotni ir neziņā. Šobrīd zināms tas, ka viņš janvārī startēs Dakaras rallijā.

Tikmēr PSA grupas lielais boss Karloss Tavares paziņoja, ka, neskatoties uz ''Peugeot'' lēmumu pamest rallijkrosu, Lēbam joprojām būs līgums ar ''Peugeot'' un ''Citroen'', un viņš turpinās būt daļa no šīs vienības.


Foto: M-Sport

Tikmēr M-Sport boss Malkolms Vilsons, kurš nākamsezon zaudēs savu vadošo pilotu Ožjē, veiks pārrunas ar Lēbu. ''Vienmēr esmu bijis liels Lēba fans, un man paticis tas, ko viņš var izdarīt. Šī gada trijos rallijos mēs redzējām viņa potenciālu un ātrumu. Tas būtu smieklīgi nerunāt par to (par Lēba nākotni), kas tagad ir iespējams. Kas zina, kas var notikt, taču būtu ļoti, ļoti ieinteresēts, lai viņš pārnāktu uz mūsu komandu un brauktu ar mūsu auto,'' saka Malkolms Vilsons.

Lēbs pēc Spānijas WRC atzina, ka viņš nevēlas atgriezties WRC uz pilnu laiku, ko arī saprot Vilsons. ''Saprotu viņa iemeslus, kāpēc viņš negrib aizvadīt pilnu sezonu. Taču man nav šaubu, ka mēs varētu šo darbu piedāvāt kā viņam, tā sev.''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png