profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Makinens apstiprina, ka Mīke pirmajos testos ar Toyota piedzīvojis nelielu avāriju

Go4speed 24.10.2018 - 15:49 Makinens apstiprina, ka Mīke pirmajos testos ar Toyota piedzīvojis nelielu avāriju
Foto: Twitter

Pēc tam, kad Kriss Mīke oficiāli tika stādīts priekšā kā jaunais ''Toyota'' komandas pilots, sportists Somijā aizvadīja divu dienu testus. Šie viņam bija pirmie oficiālie testi ar ''Totota'' automašīnu.

Drīz vien sociālajos tīklos parādījās attēls, kurā bija redzama ''Toyota'' automašīna, guļam uz sāniem. Tobrīd sākās lielas spekulācijas par to, vai šī bilde nav viltus un, ja tā ir taisnība, vai to auto vadīja Mīke, kurš, kā zināms, ir slavens ar vairākām avārijām, no kurām dažas ir bijušas visai smagas.


Mīke testos. Foto: @TuomasToyry

Toreiz tā arī līdz galam neviens nenoskaidroja patiesos iemeslus (WRC radio balss Kolins Klarks, kurš pirmais publicēja šo attēlu, vēlāk to izdzēsa un paziņoja, ka tā esot bijusi viltus bilde un tas redzētais neatbilst patiesībai), taču pirms Spānijas WRC rallija Tomijs Makinens portālā autosport.com apstiprināja, ka tas bija Mīke, kurš avarēja. Makinens stāsta, ka ir smējies par tām baumām un pieņēmumiem, kas klīda sociālajos tīklos, kur bija redzama avarējusī mašīna.

''Tas attēls nebija joks. Tā Mīkem bija maza, maza kļūda. Tur bija garš līkums, kurš palika aizvien šaurāks, un kur ātrums bija gandrīz 0 km/h. Mašīnai nebija nekādu bojājumu – tā tikai apgāzās uz sāniem. Auto bija pilnīgi neskarts, tāpēc es par to pilnībā neuztraucos. Puiši atsvieda auto atpakaļ uz riteņiem, un testi turpinājās. Nekādas drāmas nebija," tā Tomijs Makinens.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png