profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Citroen' negaidīti pārtrauc sadarbību ar Krisu Mīki

Go4speed 24.05.2018 - 23:15 'Citroen' negaidīti pārtrauc sadarbību ar Krisu Mīki
Kris Mīke

''Portugāles rallijs ir beidzies un mēs jau gaidām Sardīnijas WRC ralliju. Mūsu starta pozīcija atkal mums varēs palīdzēt. Zinu, ka testos ''Citroen Racing'' komandai būs jaunas idejas regulējumos. Esmu pārliecināts, ka mēs savas vasaras sezonas turpinājumam varēsim dot jaunas vēsmas. Paldies par atbalstu,” tā ceturtdienas vakarā savā Facebook lapā izteicās Kriss Mīke, kurš Portugāles rallijā piedzīvoja smagu avāriju, iznīcinot automašīnu.

Taču pēc nepilnas stundas ''Citroen'' komanda negaidīti izplatīja paziņojumu, ka komanda nolēmusi pārtraukt sadarbību ar Mīki.


''Sakarā ar lielo avāriju skaitu, no kurām dažas bija īpaši smagas, kas varēja radīt nopietnas sekas sportistiem, ''Citroen'' komanda nolēma pārtraukt sadarbību ar Krisu Mīki un Polu Nagli 2018.gada sezonā. Jau drīzumā paziņosim komandas sastāvu atlikušajiem sezonas posmiem. Sardīnijas rallijā mūsu komanda pārstāvēs Kreigs Brīns un Mads Ostbergs,'' teikts komandas paziņojumā.

''Tas nebija viegls lēmums, jo tas ietekmē gan pilotu, gan stūrmani. Taču šis lēmums lielā mērā ir balstīts uz drošības jautājumiem, kas saistīti ar manām rūpēm kā komandas vadītājam. Esam izvēlējušies pieņemt šādu lēmumu kā preventīvu pasākumu,'' saka ''Citroen'' komandas vadītājs Pjērs Budars.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png