profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Toyota' WRC vienība daļu komandas varētu pārcelt uz Igauniju

Go4speed 12.09.2017 - 00:03 'Toyota' WRC vienība daļu komandas varētu pārcelt uz Igauniju
Foto: TOYOTA GAZOO Racing WRC

Pirms neilga laika somu laikraksts Ilta-Sanomat vēstīja, ka ''Toyota'' varētu pamest savu bāzi Somijā, Pupolā, kas atrodas četru stundu braucienā no Helsinkiem virzienā uz ziemeļiem. Laikraksts vēstīja, ka ''Toyota'' varētu pārcelties uz Igauniju, jo tās bāzes vieta atrodas pārāk tālu no Centrāleiropas, kur pārsvarā notiek rallija sacensības.

Vēlāk Makinens apstiprināja, ka šīs runas nav precīzas, jo komandas bāze joprojām paliks Somijā, taču ir plāns daļu lietu tiešām izvietot Igaunijā. ''Tie komentāri, kas izskanēja laikrakstā, nav īsti precīzi. Mūsu komandai ir labi tur, kur tā atrodas šobrīd un tā arī tur paliks,'' portālam wrc.com atklāj Tomijs Makinens.


Foto: TOYOTA GAZOO Racing WRC

''Taču, ņemot vērā, ka mums ir daudz dažādu mantu (viesmīlības mājas, smagās automašīnas, pierakstu mašīnas un citas tāda veida lietas), mēs šīs visas ierīces un ekipējumu sadalīsim. Tāds ir plāns.''

Makinens piekrīt, ka pašreizējās bāzes atrašanās vieta sniedz sava veida trūkumus, taču tajā pašā laikā tā dod arī sava veida ieguvumu. ''Jā, no loģistikas viedokļa mēs redzam, ka tai atrašanās vietai ir savi trūkumi, taču, tajā pašā laikā, Somijas posmā mēs sasniedzām ļoti, ļoti lielisku rezultātu. Uzskatu, ka viens no noslēpumiem šim lieliskajam rezultātam ir mūsu mājas teritorija. Jebkurā gadījumā mūsu mērķis ir uzlabot automašīnu ne tikai mājas rallijā, bet arī būt ātriem citos posmos,'' tā Makinens.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png