profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nākamgad WRC rallijs varētu notikt Turcijā un Horvātijā

Go4speed 14.08.2017 - 23:01 Nākamgad WRC rallijs varētu notikt Turcijā un Horvātijā
Oleksandrs Saļuks juniors Turcijas rallijā. Foto: Monica Parisotto

Kā ziņo autosport.com, tad, iespējams, pasaules rallija čempionātā (WRC) atgriezīsies Turcija. Tāpat arī Horvātijas vārds parādās to valstu vidū, kas 2018.gadā varētu uzņemt pasaules ātrākos braucējus. Starp kandidātiem ir arī Jaunzēlande, taču pēc autosport.com rīcībā esošās informācijas šīs valsts izredzes atkal rīkot WRC ir mazinājušās.

Tikmēr Jaunzēlandes braucējs Heidons Padons sociālajos tīklos lūdz dalīties ar viņa ierakstu, kur sportists raksta, ka daudzi vēlas, lai WRC atgrieztos Jaunzēlandē, kur ir pasakaini ceļi. Jāsaka, ka ļoti daudzi šī brīža WRC vadošie braucēji un stūrmaņi dalījās ar šo ziņu, apliecinot, ka arī viņiem šis rallijs ļoti patīk.


Jaunzēlandes WRC rallijs. Foto: Petr Lusk

Kā kāds avots atzina FIA un WRC rallija rīkotājiem, tad Turcija, kas pēdējo reizi WRC rīkoja 2010.gadā, nākamgad septembrī ir gatava piedāvāt jaunu grants ralliju. Tikmēr WRC rīkotāji savu kalendāra projektu gatavi prezentēt Vācijas WRC posma laikā.

Visticamāk, savu vietu pēc šī gada drošības pasākumiem ar skatītājiem zaudēs Polija. Ja tā tiešām notiks, tad šo vietu gatava ieņemt Horvātija, kur šīs valsts premjerministrs atzina, ka šim rallijam esot liels valdības atbalsts, lai pie sevis uzņemtu grants un asfalta ralliju.

Tikmēr cerību neatmet arī Jaunzēlandes organizatori. Zināms, ka nedēļu pēc Austrālijas WRC posma Jaunzēlandē tiks aizvadīts vietējā mēroga rallijs, kas būs kā kandidātposms tam, lai Jaunzēlande varētu atgriezties WRC.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png