profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lietuviešu ekipāža: Esam pateicīgi tiem skatītājiem, kuri izglāba mums dzīvību

Mārtiņš Jankovskis 09.08.2016 - 01:46 Lietuviešu ekipāža: Esam pateicīgi tiem skatītājiem, kuri izglāba mums dzīvību
Ekipāžas auto gaujā

Rallijsprints Gulbis neveiksmīgi noslēdzās lietuviešu ekipāžai Algirdas Kazlauskas/Andrius Petruškevičius. Ekipāža, kura uz starta izgāja ar ''Renault Clio sport'' automašīnu, ceturtajā ātrumposmā noskrēja no ceļa un iekrita Gaujā. Par laimi, skatītāji izglāba gan pilotu, gan stūrmani.

Sarunā ar portālu Go4speed ekipāžas stūrmanis Andrius Petruškevičius pasakās visiem glābējiem, kuri izglāba sportistu dzīvības.

''Ceturtajā posmā mums bija dzinēja problēmas. Kādā kreisā līkumā blakus upei mēs izbraucām ārpus trajektorijas un iebraucām slidenajā grantī. Centāmies atgriezties ceļam pa vidu, taču dzinēja defekta dēļ mašīnai nebija jaudas. Šī grants mūs iesvieda ceļa pretēja pusē. Pirmā doma bija, ka viss ir kārtībā, ka esam pļavā, jo redzējām tikai zāli, taču tad pēkšņi parādījās upe, kurā piezemējāmies uz jumta…'' notikumus atceras Andrius Petruškevičius.


Foto: Edgars Leonovs

''Mūsu mašīnas durvis ātri vien atvēra kāds skatītājs vārdā Toms, kurš arī mūs izvilka no mašīnas. Es biju pirmais, taču pēc tam mēs ar Tomu izvilkām pilotu. Par laimi, mums nav savainojumu. Slīkšana nav laba lieta, bet dažreiz rallijā tā gadās. Mēs esam priecīgi, ka esam dzīvi, kā arī esam pateicīgi skatītājiem, kuri tur bija un izglāba mūs. Jāsaka, ka drosmīgais Toms tajā brīdī mums ļoti palīdzēja, jo, ja ne viņš, tad es tagad ar tevi nerunātu… Jums ir gudri un izpalīdzīgi cilvēki, kuri riskē ar savām dzīvībām, lai glābtu mūsējās,'' emocionāli stāsta stūrmanis, kurš piebilda, ka, neskatoties uz šo atgadījumu, ekipāža jau meklē jaunu auto uz 300 Ezeru ralliju, kā arī domā, kā pateikties glābējiem.

Vēlāk stūrmanis šo rindu autoram pateica, ka viņi gribētu atrast Tomu. ''Pārējo glābēju kontakti mums ir, bet Toma gan nav. Mēs viņu gribam atrast, tāpēc, ja jums ir kāda informācija, gaidīsim ziņu andrius@n40.lt,” ar smaidu nobeidz Petruškevičius.

Ekipāžas auto gaujā
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png