profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Traģiski bojā iet 20 gadus vecs autosportists

Go4speed 23.10.2014 - 05:45 Traģiski bojā iet 20 gadus vecs autosportists
Foto: donegalnow.com

Traģiski aizvadītajās brīvdienās noslēgušās rallija sacensības Īrijā, kur bojā gāja 20 gadus vecs, talantīgs autosportists Raiens Bredlijs. Kā ziņo Īrijas mediji, tad sportists gāja bojā, kad viņa Ford Escort pirmajā ātrumposmā nobrauca no ceļa un ielidoja ūdenstilpnē. Ekipāžas stūrmanim izdevās izdzīvot un viņš tika nogādāts slimnīcā uz pārbaudēm, kur tiek ziņots, ka dzīvībai briesmas viņam nedraud. Lai arī oficiāls paziņojums vēl nav sniegts, tiek ziņots, ka Bredlijs pēc avārijas bija iespiests auto un neesot spējis pats saviem spēkiem izkļūt no automašīnas, un esot noslīcis. Pēc šī negadījuma rallijs tika atcelts.

Šobrīd norit izmeklēšana, lai noskaidrotu patiesos avārijas apstākļus, taču daudzi draugi un rallija braucēji šobrīd ir šokā un pārdzīvo notikušo. ''Raiens nomira darot to, ko viņš mīlēja darīt. Tas ir neliels mierinājums viņa sērojošajai ģimenei,'' saka draugi.


Foto: BBC

Raiens bija populārs un pieredzējis braucējs, kurš bieži brauca kopā ar vecāko brāli Kevinu. Nesen sportists piedalījās Sunset rallijā, kur tika izcīnīta uzvara. Tiek ziņots, ka Raiena brālis Kevins, kurš ir rallija čempions, arī piedalījās šajā rallijā, taču viņš trasē devās pirms sava brāļa.

Atgādināsim, ka augusta vidū Britu rallija čempionāta posmā pēc vienas avārijas bojā gāja ekipāžas pilots Timotijs Katkarts, kamēr viņa stūrmanis tika nogādāts slimnīcā.

VIDEO: Sportista piemiņai...
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png