profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Jāņa Baumaņa komandai jauns ģenerālsponsors un jauns dizains (FOTO)

Go4speed 01.04.2019 - 11:36 Jāņa Baumaņa komandai jauns ģenerālsponsors un jauns dizains (FOTO)
Publicitātes foto

Kā ziņo fiaworldrallycross.com, tad STARD komandas sastāvā šogad startēs četri piloti. Oficiāli kļuvis zināms, ka komandas ģenerālsponsors būs finanšu pakalpojumu uzņēmums Ferratum Group. Šogad komandas rīcībā būs jaunas ''Ford Fiesta RXS Evo 5'' automašīnas.


Publicitātes foto

Vienu no auto pilotēs Jānis Baumanis, kurš startēs visos Pasaules RX posmos. Bijušais WRC pilots Jani Pasonens startēs vismaz piecos posmos, kamēr Jere Kaliokoski un Pats Trajs katrs piedalīsies vismaz divos posmos.


Publicitātes foto

Atgādināsim, ka šogad STARD komandas būvētajām automašīnām ir gan 'Ford', gan 'Ford Peformance' rūpnīcas atbalsts. ''Kāds šis auto būs dzīvē, sacenšoties trasē ar pagājušā gada 'Audi' un 'Peugeot' rūpnīcas automašīnām, kā arī pārējām uzlabotām mašīnām, rādīs laiks. Šobrīd kaut ko grūti prognozēt. Auto izstrādes procesā strādāja daudzi cilvēki, lai šo auto padarītu par konkurētspējīgu. Tas, ko komanda paveica šajā ziemas pārtraukumā, ir milzīgs solis uz priekšu. Kāda būs rezultātu starpība, salīdzinot ar trasēm, kurās esam braukuši, šobrīd neņemos spriest, bet sajūtas jau šobrīd, salīdzinot ar pagājušo gadu, ir labākas, kaut arī auto vēl nav attīstīts līdz galam,'' tā nesen portālam Go4speed atzina Jānis Baumanis.


Publicitātes foto

Sezonas pirmais Pasaules RX posms Abu Dabī tiks aizvadīts jau šajās brīvdienās.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png