profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Rallijkrosa braucējs Jānis Ikers: Trīs gadus nobraucu Latvijā, tagad jāiet tālāk

Go4speed 21.02.2019 - 19:23 Rallijkrosa braucējs Jānis Ikers: Trīs gadus nobraucu Latvijā, tagad jāiet tālāk
Foto: www.facebook.com/TechnicalArtRX

Kā ziņo ''Technical Art RX'' komanda, tad rallijkrosa braucējs Jānis Ikers jaunajā sezonā plāno piedalīties Polijas rallijkrosa čempionātā, nobraucot visu sezonu. Līdz ar to Latvijā sastapt Jāni šogad nevarēs. ''Šādu lēmumu pieņēmu, jo pagājušajā gadā nobraucu vienu posmu Polijā, un man iepatikās. Latvijā nobraucu trīs gadus, laiks pieņemt jaunus izaicinājumus,” tā Jānis Ikers.

Stāstot par mērķiem, Ikers ir piesardzīgs un neko vēl neprognozē, uzsverot, ka brauks vēl nezināmā čempionātā, tāpēc šobrīd vēl grūti ko prognozēt. ''Protams, mērķis ir katras sacensības nobraukt pēc iespējas labāk, lai varētu kāpt arī uz goda pjedestāla, bet konkrēts mērķis par, piemēram, Top 3 nav, jo pārāk daudz nezināmu faktoru,” turpina viens no vadošajiem Technical Art RX komandas dalībniekiem.

''Ja salīdzina ar Latvijas čempionātu, tad Polija noteikti būs lielāks izaicinājums, jo trase nav zināma, tāpat kā sāncenši. Un konkurence ir lielāka,” turpina Jānis, atklājot, ka sacensību sākums gaidāmas jau aprīļa pirmajā pusē.

''Paldies maniem līdzjutējiem par atbalstu, jo īpaši manai sievai, ka ļauj man šajā visā piedalīties un sniedz milzīgu atbalstu. Tāpat paldies jāsaka Uldim Valteram un Modrim Valteram, ka ievilka mani šajā visā atpakaļ. Priecāšos, ja arī kāds atbrauks uz Poliju, lai atbalstītu klātienē, jo tas jau nav tikai sports, bet svētki un labi pavadīts laiks reizē,” tā Jānis Ikers.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png