profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Marklunds pieņem Hansena atvainošanos par avārijas izraisīšanu (VIDEO)

Go4speed 15.10.2018 - 22:45 Marklunds pieņem Hansena atvainošanos par avārijas izraisīšanu (VIDEO)
Foto: GCK

Vācijas RX posms noslēdzās ar kārtējo Johana Kristofersona uzvaru, taču daudziem noteikti atmiņā palikuši pirmā pusfināla notikumi startā. Pēc vairākām sadursmēm un kontaktiem pirmajā līkumā, vēlāk sekoja vēl viena sadursme, kurā cieta Antons Marklunds un viņa automašīna. Jāatzīmē, ka šajā pusfināla braucienā cieta arī Jāņa Baumaņa auto.


Foto: Rihards Baumanis

''Esmu vīlies, kā beidzās šīs brīvdienas. Pēc vairākām sadursmēm pirmajā līkumā vēlāk pēc kontakta ar vienu no konkurentiem tiku sagriezts un iestumts barjerās. Man žēl GCK komandu, kurai tagad ir auto ar bojātu drošības karkasu un sabojātu šasiju. Taču auto pasargāja mani, kas ir pats svarīgākais visā šajā negadījumā,” tā svētdien savā Facebook profilā izteicās Antons Marklunds.


Foto: Timmy Hansen

Pirmdien savu atvainošanos Marklundam par notikušo sadursmi, izmantojot sociālos medijus, izteica Timijs Hansens. ''Gribu atvainoties Marklundam par to, kas notika pusfinālā. Pēc tam, kad pēc vairākiem sitieniem centos savaldīt savu auto, pirmajā līkumā uzbraucu virsū savam priekšējam bamperim. Auto negaidīti palika nevadāms un tas strauji sagriezās pa labi. Es nesitu Antonam ar nolūku. Patiešām gribu atvainoties Marklundam, ka viņam sacīkstes beidzās tik ātri.''

Nedaudz vēlāk Marklunds atbildēja Hansenam, ka ''Paldies, Timij. Pieņemu šo atvainošanos. Tā bija viena traka sacīkste,” tā Antons Marklunds. Tikmēr vairums fanu atzinīgi novērtēja Hansena rīcību.

Pusfināla avārija:

Kevina Hansena avārija finālā:
Fināls:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png