profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Bijusī Baumaņa komanda ar jaunām mašīnām startēs trīs Pasaules RX posmos

Go4speed 25.04.2018 - 15:58 Bijusī Baumaņa komanda ar jaunām mašīnām startēs trīs Pasaules RX posmos
Topi Heikinena automašīnas dizains. Foto: No sportista personīgā arhīva

Austrijas ''MJP Racing'' komanda paziņojusi, ka tās sastāvā Pasaules rallijkrosa čempionātā trīs posmos startēs bijušais Reiņa Nitiša komandas biedrs Topi Heikinens un Endrjū Džordans. Abu braucēju rīcībā būs jauns ''Ford Fiesta LionRX3'' spēkrats, kuru redzēsim Lielbritānijas, Francijas un Vācijas posmos.

''Endrjū un Topi sevi ir pierādījuši kā lieliskus braucējus pasaules čempionāta līmenī. Šobrīd gan viņiem, gan privātām komandām ir ļoti grūti atrast sponsorus. Par iemeslu tam ir dramatiski augošās izmaksas. Taču esmu laimīgs, ka man izdevās izvēlēties tik lieliskus braucējus, kuri startēs ar ''Ford Fiesta LionRX3'', kurai būs jauna šasija, piekare, dzinējs un ātrumkārba. Būs grūti sacensties ar rūpnīcas komandām, taču tā būs fantastiska iespēja braukt par godu faniem,'' saka komandas īpašnieks Maks Pučers.


Foto: ''MJP Racing''

''Esmu pateicīgs, ka tiku izvēlēts, lai trīs posmus brauktu ar ''Ford Fiesta LionRX3'','' saka 2013.gada Global rallycross čempions Topi Heikinens. ''Austrijas ''MJP Racing'' komanda, kopš startēšanas Pasaules RX, ir ļoti konkurētspējīga. Mūsu testi aizritēja ļoti labi, tāpēc mēs pārsteigsim daudzus rallijkrosa fanus. To es jums apsolu,'' tā Heikinens.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png