profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Minirallijā 'Karosta' gaidāmi iepriekš neredzēti ātrumposmi

Go4speed 17.08.2018 - 10:41 Minirallijā 'Karosta' gaidāmi iepriekš neredzēti ātrumposmi
Foto: Ģirts Gertsons

Minirallijā “Karosta”, kas notiks 1. septembrī, gaidāmi iepriekš sacensībās vēl neredzēti grants ātrumposmi Pāvilostas novada Vērgalē un Grobiņas novada Medzes pagastā.

“Jaunie grants ātrumposmi ir ļoti interesanti, ar sarežģītām līkumu sasaistēm un krustojumiem, ko papildinās arī ātruma slāpētāji. Tie gan samazinās vidējos ātrumus, gan arī pārbaudīs sportistu prasmi pareizi bremzēt,” stāsta sacensību rīkotājs Uldis Hmieļevskis. “Minētie grants ceļu posmi ir ļoti īsi, tādēļ nevienās sacensībās līdz šim nav bijuši iekļauti, taču minirallijam tie ir izcili piemēroti.”

Sacensību pirmā sekcija norisināsies pa grants ātrumposmiem netālu no Liepājas, savukārt otrajā daļā sportistus sagaida viens grants ātrumposms, kas atkārtosies no dienas pirmās daļas, un divi asfalta ātrumposmi Karostas industriālajā parkā, Manēžas apkārtnē.

Sacensību nolikums un reģistrācijas veidlapa pieejama oficiālajā vietnē “4rati.lv”.

Sacensību rīkotāji atgādina, ka pieteikšanās minirallijam “Karosta 2018” par samazinātu dalības maksu iespējama līdz pirmdienai, 20. augustam.

Minirallija sacensībās dalībnieki startē ar standarta automašīnām, kas nav aprīkotas ar speciālu drošības karkasu, savukārt "Open" klasē drīkst sacensties arī ar rallija vai rallijsprinta sporta automašīnām.

Informāciju sagatavoja:
Dzintars Hmieļevskis
minirallija “Karosta” preses pārstāvis
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png