profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Šlēgelmilha vadībā jaunie kartingisti aizvada pirmās sacensības

Go4speed 18.07.2013 - 23:23 Šlēgelmilha vadībā jaunie kartingisti aizvada pirmās sacensības
Organizatoru foto

16. jūlijā sporta kompleksā ''333" notika pirmās šīs sezonas Kartinga skolas sacensības. Kā ziņo organizatori, tad viņiem ir patiess prieks par to, ka pirmās sacensības noritēja ārkārtīgi veiksmīgi, turklāt ņemot vērā faktu, ka lielākajai daļai Kartinga skolas audzēkņu šāda veida sacensības bija kas pilnīgi jauns un līdz šim nepieredzēts. 

Sacensībās kopumā piedalījās 24 dalībnieki, kuri tika sadalīti trīs klasēs: klasē 6-9 gadi, klasē 10-12 gadi un klasē 13-18 gadi. Sacensību dēļ Kartinga skolas ierastā dienas kārtība tika nedaudz mainīta, tomēr nodarbības rīts sākās tradicionāli - veselīgas fiziskās aktivitātes svaigā gaisā, kam sekoja teorijas un noteikumu atkārtošana saistībā ar plānotajām sacensībām. 


Organizatoru foto

Iztiekot bez atpūtas pauzes, tika uzsākti treniņi un kvalifikācijas braucieni. Sacensību braucienu daļa sākās plkst. 14:00 un turpinājās līdz pat plkst. 17:30. Jāpiebilst, ka laika apstākļi visas dienas garumā bija vasarīgi, saulaini un bez nokrišņiem, kas nodrošināja komfortu gan pašiem braucējiem, gan līdzjutējiem! Organizatori atzīst, ka rezultāti esot bijuši ļoti blīvi. Piemēram, kvalifikācijā vairākiem audzēkņiem braucienu laiki atšķīrās tikai par pāris sekunžu desmitdaļām.

Sacensībās klasē 10-12 gadi trīs dalībnieki saņēma vienādu punktu skaitu un izšķirošais bija otrais brauciens, kas arī veidoja kopvērtējuma rezultātu un noteica audzēkņu vietas uz pjedestāla. Klasē 6-9 gadi bija vērojams liels progress visas dienas garumā, kas, ļoti iespējams, skaidrojams ar līdzjutēju, vecāku un draugu klātbūtni un atbalstu sacensību laikā. Arī mazākie Kartinga skolas dalībnieki ar katru nākamo apli uzlaboja savus personīgos apļa laikus.


Organizatoru foto

Rezultāti: Kasē 6-9 gadi: 
1. vieta Tomass Štolcermanis 
1. vieta Roberts Kovaļenko 
2. vieta Valters Jānis Veckalns 
3. vieta Nikola Vende   
4. vieta Kitija Jeršova 
5. vieta Edvards Hugo Zablockis 
6. vieta Georgs Feders   

Klasē 10-12gadi:   
1. vieta Niklass Neikšāns 
2. vieta Deivids Kostins 
3. vieta Oaskars Safonovs   
4. vieta Miks Eduards Valters 
5. vieta Krists Ziders 
6. vieta Svens Sokolovskis 
7. vieta Nikolass Timaks 
8. vieta Nils Valters Rozītis 
9. vieta Markuss Vilciņš   

Klasē 13-18 gadi:   
1. vieta Gints Zvirbulis 
2. vieta Rendijs Lejiņš 
3. vieta Mārcis Gūtmanis   
4. vieta Toms Bergans Berģis 
5. vieta Elīza Marta Brūvele 
6. vieta Niks Velmeris 
7. vieta Mārcis Kirilka 
8. vitea Sandis Prāve 
9. vieta Zane Mēnese   

Sacensības notika pieredzējušu autosportistu Haralda Šlēgelmilha un Otto Birznieka vadībā, kuri ar audzēkņu sniegumu un sacensībām kopumā bija ļoti apmierināti. Pārsteidzoši un patīkami, ka sezonas vidū jau ir sasniegti tik augsti rezultāti, turklāt redzami jau vairāki Latvijas autosporta iespējamie talanti! Organizatori atkārtoti pateicas Latvijas automobiļu federācijai un Ropažu novada pašvaldībai par veiksmīgu sadarbību! 

Kartinga skolas sezona turpinās kā ierasts - katru otrdienu laikā no 10:00 - 17:00. Sezonas noslēguma sacensības plānotas 3.septembrī.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png