profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

SRT komanda šogad plāno startēt Eiropas un Pasaules rallija čempionātos

Go4speed 10.01.2018 - 13:54 SRT komanda šogad plāno startēt Eiropas un Pasaules rallija čempionātos
Foto: SRT

Zem Latvijas karoga startējošā ''Sports Racing Technologies” (SRT) autosporta komanda aizvadījusi veiksmīgu 2017. gada autosporta sezonu, kopumā izcīnot 74 dažādus apbalvojums, tajā skaitā kļūstot par Latvijas rallija čempionu komandu.

2017. gadā kopumā SRT komanda startējusi 20 dažādās pasaules valstīs, nesot Latvijas vārdu caur trīs dažādiem kontinentiem un pierādod, ka autosports Latvijā ir visaugstākajā līmenī, ko apliecina augstie sportistu sasniegumi. Komandas piloti Nikolais Grjazins, Vasīlijs Grjazins, Ralfs Sirmacis, Olivers Solbergs un Rauls Jēts sacensību trasēs sporta režīmā nobraukuši vairāk nekā 11’000 km un izcīnījuši 74 dažādus apbalvojumus, tajā skaitā “Sports Racing Technologies” komanda kļuvusi par 2017. gada Latvijas rallija čempionāta čempioniem.

SRT komandas vadītājs Ģirts Krūzmanis: ''Ar aizvadītajiem testiem Itālijā, kuri notika 27. un 28. decembrī un kuros tajos startēja SRT braucējs Nikolais Grjazins, esam oficiāli noslēguši 2017. gada autosporta sezonu. Esmu patiešām gandarīts par komandas veikumu. Gada laikā esam piedzīvojuši dažādus notikums – dažus veiksmīgākus kā citus, bet prieks ir redzēt, ka katrs – gan braucēji, gan pārējā komanda, no katras neveiksmes ir spējuši mācīties un gūt vērtīgu pieredzi nākotnei.''


Foto: Josef Petru

''Šobrīd komanda aktīvi strādā un gatavojas jaunajai sezonai, jo pirmie starti gaidāmi jau nākošnedēļ. Oficiāli sezonu atklāsim ar “Rally Alūksne” tepat Latvijā, kurā startēs mūsu jaunākais braucējs Olivers Solbergs, kā arī ar “Sigdalsrally” Norvēģijā, kur uz starta stāsies Grjazina ekipāža. Kopumā komanda plāno turpināt startēt Eiropas, pasaules rallija un rallijkrosa čempionātos, kā arī turpināt strādāt pie nopietnas treniņu programmas, lai piloti būtu pēc iespējas labāk sagatavoti gaidāmajiem startiem,” tā par gaidāmo 2018. gada sezonu Ģ.Krūzmanis.

“Sports Racing Technologies” komanda saka lielu paldies saviem atbalstītājiem, sadarbības partneriem, un, protams, faniem, kuri pat visskarbākajos laikapstākļos ir vērojuši SRT sniegumu rallija ātrumposmos un citās trasēs. Komanda novēl visiem adrenalīna un sasniegumiem pilnu jauno 2018. gadu!
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png