profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lukjaņuks: Labāk uzvaru pāris ātrumposmus un izstājos, nekā velkos pa 5. - 10.vietu

Go4speed 07.08.2017 - 22:29 Lukjaņuks: Labāk uzvaru pāris ātrumposmus un izstājos, nekā velkos pa 5. - 10.vietu
Foto: facebook.com/pg/lukyanuk

Eiropas rallija čempionāta (ERČ) Polijas posmā pēc ilgāka pārtraukuma uz starta izgāja krievu braucējs Aleksejs Lukjaņuks. Lai arī sportists pilnībā nebija izārstējis testos gūtās traumas, jau pirmajā posmā viņš apliecināja, ka spēj būt ātrs arī pēc tik smagas avārijas, kādā viņš bija iesaistīts 17.maijā.

Gan Shakedown, gan pirmajā posmā ātrākais bija Lukjaņuks, bet otrajā ātrumposmā krievu braucējs kļūdījās un piedzīvoja smagu avāriju.

Pēc rallija vairums cilvēku iesmēja par Lukjaņuku, sakot, lai viņš met mieru rallijam, taču pats sportists ir citās domās.


Foto: DZYR TV Motorsport

''Man ir smaids uz sejas, lai arī ir cilvēki, kuri nepieņem šādu pieeju. Man bija labas sajūtas ar auto un tā vadāmību, bet diemžēl sekoja viena kļūda stenogrammā. Kādu līkumu pierakstīju pārāk optimistiski. Vietā, kur avarējām, skatītāji zināja teikt, ka mēs Ostbergam tajā vietā bijām priekšā septiņas sekundes. Arī manas sajūtas to apliecināja. Un es neriskēju, bet braucu tā, kā jutos. Tagad laikam zinu, kur bija tā kļūda. Iepriekšējā līkumā bija jālec pāri līkumam. Biju ļoti koncentrējies tam līkumam, tāpēc mazāk uzmanības pievērsu nākamajam,'' savā mājas lapā alexeylukyanuk.com stāsta Aleksejs Lukjaņuks.

Lukjaņuks atzīst, ka labāk uzvar pāris ātrumposmus un izstājas, nekā brauc aizmugurē. ''Kā vienmēr, tad mācība ir dārga, taču ātrums un pārliecība man ir. Gribu atkal braukt. Ja būtu iespēja startēt pēc Rally 2 sistēmas, darītu to nekavējoties, taču mašīna cieta ļoti daudz. Nākamā iespēja mums būs Čehijā. Gribu atvainoties faniem. Puiši, tas ir rallijs. Uzskatu, ka labāk uzvarēt pāris ātrumposmus un izstāties, nekā vilkties pa 5. - 10.vietu,'' nobeidz Lukjaņuks.

Lukjaņuka avārija:




Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png