profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sportists: Nezinu, kurš idiots ar atskaldāmo āmuru sasita manu mašīnu (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 16.07.2014 - 05:47 Sportists: Nezinu, kurš idiots ar atskaldāmo āmuru sasita manu mašīnu (VIDEO)
Karls Krūda pie savas sasistās mašīnas. Foto: Richard Balint, WRCFacetoFace

Viens no Igaunijas ERČ rallija potenciālajiem favorītiem būs 21 gadus vecais igauņu braucējs Karls Krūda. Piedāvājam jums portāla fiaerc.com sagatavoto interviju ar Krūdu, kurš atklāj interesantus faktus gan par šo ralliju, gan Igauniju, gan arī paziņoja, ka viņam šajā posmā būs jauns Peugeot 208 R5, jo iepriekšējo pēc Polijas WRC posma salabot vairs nevarēja.

Šis būs lielākais rallijs tavā valstī un tu tiec pieskaitīts pie favorītiem. Kāds ir tavs mērķis?
Gribu kāpt uz goda pjedestāla, tāpēc darīšu visu iespējamo, lai tas notiktu. Galvenā lieta – neapmest divus vai trīs kūleņus, kā to izdarīju Polijā. Gribu braukt ātri un cīnīties ar Otu Tanak, Esapeku Lapi un citiem ERČ dalībniekiem.


Karls Krūda un viņa skaistais mašīnas dizains. Foto: worldrallycamera.com, ewrc.cz

Cik daudz papildus motivācijas tev vajag, lai kļūtu par labāko igauņu rallija braucēju?
Vienmēr ir labi būt labākajam no savas valsts, taču šobrīd esmu otrs ātrākais braucējs, jo Tanaks ir ātrākais. Viņš no savas Fiesta R5 katrā līkumā izspiež maksimumu. Protams, gribu kādu dienu, kad mani paziņo par ātrāko igauņu rallija braucēju, taču šī nav tā diena. No savas puses darīšu visu, lai pārējiem parādītu, ka esmu otrs labākais aiz Tanaka.

Pēc Polijas rallijā piedzīvotās avārijas tu brauksi ar to pašu mašīnu vai jaunu?
Šis būs jauns Peugeot 208 R5 auto, jo iepriekšējais ''nedaudz'' tika sasists. Nezinu, kurš ar atskaldāmo āmuru sasita manu mašīnu. Viņš bija idiots. Bet, ja nopietni, tad Peugeot Sport bija ļoti pretimnākoši un noorganizēja man jaunu mašīnas virsbūvi, tāpēc mums būs kaut kas jauns. Ņemot vērā, ka Polijā iznīcināju savu mašīnu, neesmu pārliecināts, vai pirms rallija starta izdosies aizvadīt testus, tāpēc ceru, ka pēc trases pierakstīšanas man izdosies nobraukt īsus testus, lai atgūtu braukšanas sajūtas pēc lielās avārijas.


Foto: worldrallycamera.com, ewrc.cz

Kas vēl bez rallija ir labs Igaunijā?
Labākā lieta par manu valsti ir tā, kad tu atbrauc mājās pēc pieciem dažādiem lidojumiem, tad līdz ko tu iznāc no lidostas, tā apkārt viss ir kluss. Tu vari dzirdēt, kā putni dzied. Mēs neesam liela tauta, tāpēc līdz ko tu nobrauc no lielā ceļa, tā tu vari braukt viens pats un vērot dabu, mežus. Tajā pašā laikā mūsu valstī ir fantastiskas tehnoloģijas – visur ir bezmaksas WIFI UN 4G internets. Un arī meitenes Igaunijā ir vienas no jaukākajām.

Krūdas smagā avārija:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png