profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Baltijas PRO drifteri sezonu atklās bīstamajā 'Raganas katlā' (VIDEO)

Go4speed 21.04.2015 - 20:07 Baltijas PRO drifteri sezonu atklās bīstamajā 'Raganas katlā' (VIDEO)
Foto: Valdis Zāgeuss, Go4speed.lv

Latvijas drifta sezona šogad iesāksies ar vērienīgām starptautiskām sacensībām – 3. maijā Biķernieku trasē tiks atklātas Latvijas, Lietuvas un Igaunijas PRO drifta čempionātu sezonas. Savukārt 4. maijā pirmo reizi šosezon spēkiem mērosies kuplās Latvijas drifta kausa Street un ProAm klases.

Īpaša šī Baltijas drifta sezonas atklāšana būs ar to, ka pirmo reizi Latvijas drifta vēsturē drifta sacensības tiks aizvadītas Biķernieku moto trases kalniņos jeb tā sauktajā “Raganas katlā”. Šī Biķernieku trases daļa izceļas ar pamatīgām reljefa maiņām, nepārskatāmiem līkumiem un mazām drošības zonām, padarot to par neaizmirstamu piedzīvojumu gan braucējiem, gan skatītājiem. Zinot Latvijas PRO pilotu līmeni, šīs sacensības noteikti paliks atmiņā ar iespaidīgu sniegumu.


Foto: Agita Zariņa

Lai arī līdz šim driftu Biķerniekos vienmēr bijis iespējams vērot no tribīnēm, šoreiz skatītāji pulcēsies mežā. Organizatori gan uzsver, ka no trases malās esošajiem kalniņiem būšot iespējams pārredzēt teju visu trasi. Jāatzīmē, ka 4. maijā notiekošais Latvijas drifta kauss tiks aizvadīts kartodromā, piedāvājot Street un ProAm klasēm atbilstošas trases konfigurācijas, un, protams, skatītāji kā ierasts varēs vērot driftu no tribīnēm.

Lai arī vislielāko skatītāju interesi vienmēr pulcējusi PRO klase, šosezon ļoti iespaidīgu sniegumu noteikti redzēsim arī Latvijas drifta kausa ProAm klasē. Spilgtākos jaunumus šogad sagaidīsim no “Degviela Drift” komandas, kura gan uzbūvējusi divus jaunus automobiļus, gan arī palielinājuši jaudu jau esošajiem spēkratiem.


Trases shēma

Uz Baltijas PRO klašu sezonas atklāšanu 3. maijā biļešu cena iepriekš pārdošanā ir 8 eiro, savukārt uz 4. maijā notiekošo Latvijas drifta kausu biļešu cena iepriekš pārdošanā būs 5 eiro, bērniem iepriekšpārdošanā uz katru dienu 3 EUR.

''Raganas katla'' līkums


Latvijas drifta sezonas atklāšana:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png