profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Organizatori atsakās no dragreisa, tomēr posms Biķerniekos, iespējams, ka notiks

Artūrs Virbulis 12.07.2012 - 10:31 Organizatori atsakās no dragreisa, tomēr posms Biķerniekos, iespējams, ka notiks
Foto: Valdis Zāgeuss/Go4speed

Šodien, 11. jūlijā, Latvijas dragreisa vidi pārsteidza Latvijas automobiļu federācijas (LAF) izplatīts paziņojums par to, ka, pamatojoties uz organizatora iesniegumu, tikšot atcelts 22. jūlijā „Biķernieku trasē" paredzētais Latvijas dragreisa čempionāta trešais posms.

„Go4speed" sazinājās ar LAF Šosejas komisijas Dragreisa darba grupas vadītāju Māri Ozoliņu, lai noskaidrotu sīkāku informāciju par šo situāciju. „Organizators atteicās rīkot, tomēr ir cerība uz kādu citu organizatoru, kas tanī pašā laikā un vietā organizētu dragreisu," tā radušos situāciju komentē Māris Ozoliņš, piebilstot, ka iespēja, ka dragreiss notiks šobrīd esot 50:50.

Gala lēmums par to, vai Latvijas dragreisa trešais posms nākamnedēļ notiks vai nē, tiks pieņemts un izziņots pirmdien. Uz jautājumu, vai gadījumā, ja sacensības tomēr nenotiks, posms tiks pārcelts uz citu datumu, Dragreisa darba grupas vadītājs atbild, ka „uz citu datumu un vietu nekas netiks pārcelts, jo respektējam to, ka cilvēku plāno savu laiku, to starpā atvaļinājumus".

Jāatzīmē, ka Latvijas dragreisa sezona šogad iesākās ar pirmo posmu „Biķernieku" trasē, kam sekoja otrais posms Igaunijā, kas vienlaicīgi bija arī Igaunijas dragreisa čempionāts. Ja nu gadījumā trešais posms nākamnedēļ „Biķerniekos" nenotiks, tad nākamās dragreisa sacīkstes Latvijā risināsies 26. augustā Liepājā, „Ātrumfestivāla Rallija Kurzeme" ietvaros.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png