profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Šlēgelmilhs Lamborghini Eiropas čempionāta 1.posma pirmajā braucienā izcīna 3.vietu

Mārtiņš Jankovskis 23.04.2016 - 17:01 Šlēgelmilhs Lamborghini Eiropas čempionāta 1.posma pirmajā braucienā izcīna 3.vietu
Haralds Šlēgelmilhs

Sestdien Itālijas F1 trasē Moncā startēja Lamborghini Blancpain Super Trofeo (LBST) Eiropas čempionāta 1.posma pirmais brauciens, kurā uz starta izgāja arī Latvijas autošosejas braucējs Haralds Šlēgelmilhs, kurš šogad startēs individuāli PRO klases ieskaitē.

Pirmajā kvalifikācijā Šlēgelmilhs, kurš pārstāv Gruzijas komandu „Artline Team Georgia", uzrādīja astoto ātrāko laiku, kvalifikācijas uzvarētājam zaudējot sekundi. Taču otrajā kvalifikācijā Haralds bija ātrākais, otrās vietas ieguvēju apsteidzot par nieka 0,084 sekundēm.

Pirmā brauciena pirmajos apļos Haralds bija atkritis uz devīto vietu, taču pēc brīža latviešu braucējs atkaroja astoto vietu. Turpinājumā vietām nedaudz sāka līt, kas trasi padarīja nedaudz slapju. Kādā no līkumiem trase bija ļoti slidena, un tajā aplī gandrīz visi braucēji nespēja sabremzēties un izbrauca ārpus trases, taču visi veiksmīgi varēja atgriezties trasē un turpināt sacīkstes.


Haralds saņem apsveikumus

Vēlāk sākās boksu apmeklējumi, pēc kuriem Haralds pakāpās uz septīto vietu, līderim tobrīd zaudējot 14 sekundes. Turpinājumā Šlēgelmilhs pakāpās jau uz piekto vietu, no līdera atpaliekot 13 sekundes, bet, tuvojoties brauciena beigām, Haraldam izdevās apdzīt pagājušā gada vienu no līderiem Patriku Kujalu un pakāpties uz ceturto vietu. Kad līdz brauciena beigām atlika piecas minūtes, līdera automašīnai radās tehnisks defekts, kā rezultātā Vito Postiglone palika ļoti lēns. Tas, savukārt, uz trešo vietu ļāva pakāpties Šlēgelmilham.

Turpinājumā vairs nekas nemainījās un uzvaru izcīnīja Denis. Otrais palika de Marko, bet trešais – Haralds Šlēgelmilhs. Ja pirmie divi braucēji startēja attiecīgi no trešās un ceturtās vietas, tad Haralds no astotās.

Atgādināsim, ka rīt otrajā braucienā Haralds startēs no 1.vietas.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png