profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ceļojošo autoklubu kausu jau otro gadu pēc kārtas izcīna Honda Prelude klubs

Go4speed 05.07.2013 - 12:29 Ceļojošo autoklubu kausu jau otro gadu pēc kārtas izcīna Honda Prelude klubs
Publicitātes foto

Aizgājušajā nedēļas nogalē Ķegumā pulcējās sportiskākie Latvijas auto klubi, lai jau otro gadu piedalītos Netradicionālajās auto klubu sporta spēlēs un cīnītos par Ceļojošo auto klubu kausu.

Otro gadu pēc kārtas 1.vietu un Ceļojošo auto klubu kausu ieguva Latvijas Honda Prelude klubs, aiz sevis atstājot DSM Club Latvia un E36 Club Latvia komandas.

Lai arī laiks nelutināja, 29. jūnija rītā aktīvākie un draudzīgākie Latvijas auto klubi pulcējās Ķegumā atpūtas bāzē „Zarumi", lai sacenstos dažādās netradicionālās sporta disciplīnās visas dienas garumā. Uz sporta spēlēm bija ieradušies Latvijas Mercedes-Benz klubs, Latvijas Mazda klubs, E36 Club Latvia, Latvijas Honda Prelude klubs, E46 Klubs un DSM Club Latvia.

Visas dienas garumā komandas sacentās trīs turnīra disciplīnās - ADParts dvieļbols, i Auto slapjā tautas bumba, Met pa vējam, kā arī sešās komandu stafetēs - YUASA jaudīgā stafete, OranžGaraž pirāti, Motul viesmīļi, Fantasy aplis, Profesors Eparta, Turaidas dārgumi.

Sacensību laikā auto klubiem vajadzēja atpazīt auto detaļas, pārvarēt dažādus šķēršļus, sadarboties kā komandai, kā arī būt ātriem, izveicīgiem, radošiem un izturīgiem, jo ik pa laikam pasākuma dalībniekus pārsteidza laika apstākļi.


Komandām vajadzēja būt ne tikai ātrām un veiklām, bet arī atraktīvām. Publicitātes foto

Sporta spēļu uzvarētāji ieguva dāvanu kartes un veicināšanas balvas no atbalstītājiem APE Motors, ADParts, Atputasbazes.lv, Eparts.lv, i Auto.lv, Bluebox, Wess Motors, OranžGaraž, FantasyPark, CityFitness, Glassdoctor.lv, Carparts.lv, sauleskolektors, Siguldas minerālūdens un šūšanas darbnīcas Zarumi.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png