profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Rallija braucējs pārsteidz ar negaidītu uzvaru Čempionu sacīkstēs (VIDEO)

Go4speed 22.01.2019 - 14:46 Rallija braucējs pārsteidz ar negaidītu uzvaru Čempionu sacīkstēs (VIDEO)
Foto: www.raceofchampions.com

Meksikā aizvadītas Čempionu sacīkstes, kurās uz starta izgāja vairāki zināmi motorsporta un autosporta braucēji no visas pasaules. Vispirms visi dalībnieki tika sadalīti četrās grupās. A grupā, uzvarot visos trijos braucienos, triumfēja Toms Kristensens, otrajā vietā atstājot vietējo zvaigzni Patrisio O’Vārdu. B grupā cīņas bija sīvākas, kur visi sportisti gan uzvarēja, gan zaudēja. Veiksmīgākie bija rallijkrosa braucējs Johans Kristofersons un Loīks Duvāls (2013.gada Lemānas sacīkšu uzvarētājs).

C grupā pārsteidza WRC2 klases rallija braucējs Benito Guerra, kurš, pārspējis pēdējo gadu vienu no Čempionu sacīkšu favorītiem Sebastjanu Fetelu, tika tālāk. Tāpat tālāk tika Miks Šūmahers, kurš savos trīs braucienos izcīnīja trīs uzvaras. Visbeidzot no D grupas tālāk tika Pjērs Gazlī un Estabans Gutjeress.


Foto: www.raceofchampions.com

Vēl pirms ceturtdaļfinālu norises bija zināms, ka šogad būs jauns Čempionu sacīkstes uzvarētājs, jo nevienam no braucējiem, kuri pārvarēja savu grupu un iekļuva nākamajā kartā, vēl ne reizi nebija izcīnījuši šo trofeju.

Pusfinālā iekļuva Loīks Duvāls, Patrisio O’Vārds, Estabans Gutjeress un Benito Guerra. Jāatzīmē, ka par pārsteigumu parūpējās Indy Lights čempions Patrisio O’Vārds, kurš ar RX Supercar Lite rallijkrosa mašīnu pārspēja Pasaules RX čempionu Johanu Kristofersonu.

Abi pusfināli bija ļoti spraigi, pēc kuriem noskaidrojās, ka finālā iekļuvuši ir Loīks Duvāls un Benito Guerra. Finālā, uzvarot abos braucienos ar ''Vuhl 05 Roc Edition 2019'' automašīnu, uzvaru svinēja 2012.gada PWRC čempions un 2017.gada piektās vietas ieguvējs WRC2 čempionātā Benito Guerra.


Foto: www.raceofchampions.com

Nāciju kausu šogad izcīnīja ''Team Nordic'' komanda, kuras sastāvā brauca Toms Kristensens un Johans Kristofferssons.

Guerra izcīna uzvaru:


Čempionu sacīkstes labākie momenti:
 
Nāciju kausa labākie momenti:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png