profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Amputētas rokas un kājas neattur no starta grūtajā Dakaras rallijreidā

Go4speed 06.12.2013 - 23:49 Amputētas rokas un kājas neattur no starta grūtajā Dakaras rallijreidā
Foto: blogs.independent.co.uk

Pagājušā gada Dakaras rallijā lielu uzmanību (un pelnīti) izpelnījās Race 2 Recovery komanda, kura sastāvēja no britu un amerikāņu militārpersonām, kuras ir cietušas. Šo braucēju komanda bija sanākusi kopā ar vienu mērķi - panākt neiespējamo. Katrs no komandas dalībniekiem (vairāki sportisti bija zaudējuši kājas, rokas, bet viens šīs komandas dalībnieks, uzkāpjot uz paslēptas sprāgstvielas, zaudēja abas kājas un roku) savulaik guva nopietnus ievainojumus, pildot savus dienesta pienākumus Irākā un Afganistānā. 


Ar gribēšanu var sasniegt ļoti daudz... Foto: blogs.independent.co.uk

Taču, lai arī cik smagi komandai neklātos, viena ekipāža (kopā bija četras) sasniedza finišu un ierakstīja savu vārdu Dakaras rallija vēsturē.


Visa Race 2 Recovery komanda. Foto: www.thesun.co.uk

Arī šogad šī komanda startēs Dakaras rallijā. Komanda veiksmīgi izgājusi pirmās pārbaudes Francijas ostā, lai tālāk visi transportlīdzekļi ar kuģi varētu doties uz Dienvidameriku. Šogad komanda sastāvēs no divām Wildcat rallijreida automašīnām, vienas T4 sacensību mašīnas, vienas T5 atbalstu mašīnas un diviem Land Rover Discovery.


Race 2 Recovery komanda dodas uz Franciju. Foto: marathonrally.com

Kā atklāja komandas pārstāvis, tad šī lielā komanda, dodoties no Anglijas uz Franciju, esot piesaistījusi milzīgu uzmanību no vietējiem braucējiem.


Foto: biser3a.com

''Esmu priecīgs un gandarīts, ka automašīnas ir izgājušas pirmo tehnisko pārbaudi. Īsi pirms iebraukšanas ostā, mēs vēl paspējām aizvadīti nelielus treniņus, pēc kuriem veicām sīkus uzlabojumus. Esam daudz ko iemācījušies no mūsu debijas gada, tāpēc tās visas zināšanas ieguldījām tanī, lai 2014.gada rallijreidā būtu spēcīgāki. Esmu pārliecināts, ka esam gatavi. Mūsu mērķis joprojām paliek nemainīgs – sasniegt finišu un censties izcīnīt pēc iespējas labāku vietu,'' saka komandas menedžeris
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png