profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Folkreisa un autokrosa braucēji aizvada draudzības spēli hokejā

Mārtiņš Jankovskis 01.10.2019 - 05:55 Folkreisa un autokrosa braucēji aizvada draudzības spēli hokejā
Foto: Go4speed

Pagājušajās brīvdienās Volvo ledus hallē norisinājās hokeja draudzības spēle, kurā pēc aizvadītās krosa sezonas dalību ņēma gan folkreisa, gan krosa braucēji, kā arī daži pieaicinātie draugi. Kopumā spēle, kurā, kā jau kārtīgā mačā, neiztika arī bez tiesneša, aizritēja jautrā, bet kaujinieciskā noskaņojumā, jo abas komandas vēlējās uzvarēt. Neiztika arī bez faniem, kuriem ļāva ieņemt vietu uz komandas soliņa, lai uzmundrinātu hokejistus.


Foto: Go4speed

Tāpat kā trasē, arī laukumā cīņas bija sīvas un brīžiem nepiekāpīgas, taču, ja sacensībās bieži braucēji nopelna sodus, tad šoreiz hokeja lakumā iztika bez soda minūtēm. Vienīgi krosa braucējs Kaspars Zuģickis par pēdējās cerības pārkāpumu (nūjas izmešanu) saņēma sodu, kas bija soda metiens uz viņa komandas vārtiem.


Foto: Go4speed

To, mēģinot atkārtot Kaspara Daugaviņa triku, centās realizēt bijušais rallija braucējs Kaspars Šimkuss, taču šoreiz veiksmīgāks bija vārtsargs. Pēc stundas ilgas cīņas rezultāta tablo vēstīja 7:4, bet, kā vienojās hokejisti, tad šoreiz uzvarēja draudzība. Jāpiebilst, ka lielisku meistarību demonstrēja Raimonds Āboliņš, kurš bija vecākais dalībnieks laukumā. Raimondam, pa ceļam apspēlējot vairākus pretiniekus, vairākas reizes padevās lieliski reidi no savas aizsardzības zonas līdz pretinieku vārtsargam.


Foto: Go4speed

Šāda spēle šogad notika pirmo reizi, lai arī par šāda mača aizvadīšanu bija plānots arī pēc pagājušā gada sezonas. Taču, beidzoties spēlei, varēja secināt, ka šī noteikti nebija pirmā un pēdējā šāda veida spēle, jo ģērbtuvē kaislības, smiekli un sarunas nebeidzās vēl ilgi.


Foto: Go4speed

Dalību šajā spēlē ņēma Raimonds Āboliņš, Viesturs Plētiens, Kaspars Šimkuss, Kaspars Zuģickis, Andris Batars, Jānis Dreimanis, Raivo Antrops, Jānis Spīķis, Mārtiņš Spīķis, Kalvis Buģis, Jānis Saulīte, Jānis Orbidāns, Dainis Gūtfricis un Oskars Zāģeris.


Foto: Go4speed
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png