profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Hyundai vadītājs: Mēs neliksim Lapi mainīt pieeju Horvātijas WRC

Go4speed 24.03.2023 - 00:18 Hyundai vadītājs: Mēs neliksim Lapi mainīt pieeju Horvātijas WRC
Esapeka Lapi. Foto: HMSGOfficial

''Hyundai'' komandas vadītājs Sirils Abitebols nelūgs Esapekam Lapi mainīt pieeju nākamā mēneša Horvātijas rallijam, neraugoties uz to, ka viņa braucējs pagājušās nedēļas nogalē, būdams līderis, piedzīvoja avāriju Meksikas rallijā.

Lapi bija iesaistījies aizraujošā cīņā ar Meksikas rallija uzvarētāju Sebastjanu Ožjē, un pēc piektdienas ātrumposmiem viņš atradās rallija vadībā, raksturojot to kā "vienu no labākajām dienām" savā karjerā. Taču sestdienas rīta pirmajā ātrumposmā Lapi smagi avarēja, kas viņam liedza turpināt ralliju.

photo
Foto: Vladislav Maschl

Tā vietā, lai publiski aizrādītu Lapi, Abitebols atzina, ka komanda viņam izsaka tikai līdzjūtību. Komandas vadītājs neuzskata, ka Lapi būtu jāmaina sava pieeja Horvātijas rallijā.

"Nē, nē, pilnīgi nē," Sirils Abitebols atbildēja uz DirtFish jautājumu, vai Lapi tiks doti kādi atšķirīgi norādījumi. "Viņam ir jābrauc maksimāli ātri, un patiesībā sestdien viņš teica, ka avārija notika tāpēc, ka varbūt viņš nepietiekami ātri brauca, tādējādi pieļaujot vienas milisekundes kļūdu, kas noveda pie mums zināmajām sekām.''

"Viņš ir parādījis, ka viņam ir ātrums. Viņš tā brauca Zviedrijā, viņš to darīja arī Meksikā, un es domāju, ka tagad mums ir jāpanāk, lai viņš materializē šīs spējas. Viņam jāturpina darīt to, ko viņš darīja līdz šim."

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png