profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lapi par avāriju: Kad tu brauc piesardzīgi un droši, tad kļūst grūti

Go4speed 19.03.2023 - 15:36 Lapi par avāriju: Kad tu brauc piesardzīgi un droši, tad kļūst grūti
Lapi automašīna pēc avārijas

Sestdien, sacensību trešajā dienā, somu sportists Esapeka Lapi, būdams līderis, piedzīvoja avāriju. Diemžēl negadījumā automašīna cieta visai daudz, kas liegs somu sportistam atgriezties sacensībās svētdien.

Kā pēc negadījuma atklāja Esapeka Lapi, tad "Mēs bieži esam teikuši, ka tad, kad tu brauc ar lielāku piesardzību, tad braukt ir grūtāk. Es neriskēju un nebraucu pārlieku ātri. Bija garš labais līkums, kas bija jāgriež. Manuprāt, es tur nedaudz iesprūdu. Pēc tam uzreiz sekoja kreisais līkums, kurā iebraucu nedaudz par platu un pieskāros nogāzei. Viss būtu kārtībā, taču automašīna sagriezās un mēs ar tās aizmuguri ieskrējām stabā. Vēlāk motora telpā izcēlās ugunsgrēks, taču, par laimi, mēs to nodzēsām, lai arī man likās, ka automašīna pilnībā sadegs, jo motortelpā bija daudz liesmu. Taču beigās ieradās ugunsdzēsēji un mums ar lielajiem ugunsdzēšamajiem aparātiem izdevās liesmas nodzēst. Protams, esmu vīlies, taču mums ir jāpaņem pozitīvais no piektdienas. Mums ir ātrums, tikai vēl neesam spējuši to pārvērst rezultātos, kurus zinām, ka varam sasniegt. Mums tas vienkārši jānorij un jāturpina iet uz priekšu."

Image

Kā norādīja ''Hyundai Motorsport'' vadītājs Sirils Abitebuls, tad rallijs dažreiz mēdz būt skarbs. "Tas ir smagi. Smagi priekš Lapi. Viņam bija ļoti žēl par to, kas notika. Viņa pirmie vārdi man bija, ka viņam ir žēl komandas un viņu pūļu. Mums arī ir žēl viņu. Viņa piektdienas komentārs par to, ka tā esot bijusi viņa labākā diena rallija karjerā savā ziņā aizkustināja mūs. Tas bija spēcīgs paziņojums, bet, iespējams, sestdiena kļuva par viņa sliktāko dienu rallija karjerā. Ir kāpumi un kritumi, un tāds ir rallijs. Dažreiz tas var būt ļoti, ļoti skarbs."

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png