profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Cēsu pilsētas ielās aizvadīts priekšpēdējais Supersprinta sacensību posms

Go4speed 23.09.2013 - 13:14 Cēsu pilsētas ielās aizvadīts priekšpēdējais Supersprinta sacensību posms
Foto: Artūrs Igaveņš, Go4speed

Sestdien, 21.septembrī Cēsīs pirms rallija ''Latvija" starta norisinājās Freko rallija supersprinta sacensība standarta un sporta automašīnām. Kā informēja sacensību rīkotāji, tad uz starta miglainajā sestdienas rītā stājās 91 braucējs.

Supersprinta dalībnieku izturību Cēsīs pārbaudīja nepazīstama trase ar mainīgu segumu - gan asfaltētas pilsētas ielas, gan grantēts ceļš, gan netīrs un akmeņiem klāts asfalts pilsētas nomalē.

Par uzvaru 2WD open klasē priecājās Kristaps Grunte. Aiz viņa finišēja Ainārs Skaidiņš un Edgars Kaulakāns. Visi trīs šīs klases labākie  braucēji sacensībā startēja ar VW Golf II. 4WD ieskaitē Cēsīs pirmā vieta Artim Upītim, bet otrais - Valts Zvaigzne (abi ar Subaru Impreza). Uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena kāpa Mārcis Ivanovskis (BMW 325).


Foto: Artūrs Igaveņš, Go4speed

4WD Open klasē uzvarēja Andris Puriņš, kurš, tāpat ka trešās vietas ieguvējs Gints Bērze, brauca ar Audi Quattro. Otrajā vietā finišēja Mārtiņš Mietiņš, kurš startēja ar Kārļa Goldmaņa Subaru Impreza automašīnu.

Jānis Ivanovskis (BMW 325ix) bija pirmais 4WD+ klasē, aiz sevis atstājot Vigo Rubeni (Subaru Impreza) un Kalvi Blūmu.  Ņemot vērā, ka gan Vigo, gan Kalvis Cēsu pusē ir mājinieki, viņiem piederēja nedalītas trases malā stāvošo skatītāju simpātijas.

FWD klasē ātrākais Andris Aleksejevs ar VW Golf II, otrā vieta Modrim Žentiņam (Honda Civic), trešais Ivars Cīrulnieks (Opel Corsa). FWD 1600+ ieskaitē labākais rezultāts Modrim Žentiņam. Viņš aiz sevis atstāja Sandi Laukšteinu (VW Golf) un Raivi Bartušauski ar Opel Corsa.


Foto: Artūrs Igaveņš, Go4speed

Andris Vovers triumfēja RWD klasē, bet otro vietu izcīnīja Aigars Tīdmanis. Trešais palika Jānis Ivanovskis (visi ar BMW 325).

VAZ Historic Open klasē Cēsu supersprintā uz augstākā pakāpiena kāpa Edgars Grīnītis, otrais finišēja Kalvis Tēts un trešais Egils Olekts.

Freko rallija supersprinta 2013.gada sezona noslēgsies 19.oktobrī Rīgā, Biķernieku trasē.

Visi rallija supersprinta ''Cēsis" rezultāti atrodami ŠEIT.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png