profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Viens no smago automašīnu klases līderiem spiests izlaist Dakaras ralliju

Go4speed 03.12.2019 - 15:45 Viens no smago automašīnu klases līderiem spiests izlaist Dakaras ralliju
Foto: www.facebook.com/teamderooy

No 5. līdz 17. janvārim norisināsies Dakaras rallijs, kas pirmo reizi notiks Saūda Arābijā. Noskaidrojies, ka šogad šo ralliju spiests izlaist būs viens no smago automašīnas klases līderiem Džerārds de Rojs.

Pēc konsultācijām ar saviem atbalstītājiem Iveco un “Petronas, de Rojs nolēmis neiziet uz starta 2020.gada Dakaras rallijā. Sportistam konstatēta mugurkaula diska trūce, kā rezultātā sportistam bija nepieciešama operācija.

''Tas nav tik nopietni, bet negribu riskēt, lai kļūtu vēl sliktāk,” saka divkārtējais Dakaras rallija uzvarētājs Džerārds de Rojs.



Foto: www.facebook.com/teamderooy

Zināms, ka de Rojs dosies uz Saūda Arābiju, lai palīdzētu saviem komandas biedriem no “Petronas Team De Rooy Iveco” komandas.

Muguras problēmas, ar kurām Džerārds de Rojs jau kādu laiku cīnās, ir netiešas sekas agrākajam lūzumam mugurā, kā rezultātā viņam nācās izlaist 2010. gada Dakaras ralliju. ''Tā kā vairāki skriemeļi muguras augšdaļā ir fiksēti, apakšā situācija ir sarežģītāka. Tāpēc ir izveidojusies trūce. Ikdienas dzīvē man tas netraucē - to visu varu kontrolēt un varu izdarīt gandrīz jebko, bet rallija laikā gūtie sitieni man sagādā problēmas. Marokas sacensībās konstatēju, ka pēc dažām dienām man kļuva sāpīgi, tāpēc Dakaras rallijā divas nedēļas pēc kārtas saņemt spēcīgus sitienus pa muguru, vairākas reizes dienā, tas šobrīd ir pārāk liels risks.''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png