profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

FOTO: NEZ Rallijkrosa posmā Somijā vētra noposta latviešu sportistu nometnes (PAPILDINĀTS)

Go4speed 12.08.2017 - 22:35 FOTO: NEZ Rallijkrosa posmā Somijā vētra noposta latviešu sportistu nometnes (PAPILDINĀTS)
Foto: autocross.lv

Sestdienas vakars nesis negaisu ar spēcīgām lietusgāzēm un vētru ne tikai Latvijā, bet arī Kouvolā, kur pulcējušies NEZ Rallijkrosa un Kroskartu čempionāta dalībnieki. Kā ziņo autocross.lv, Somijā dalībnieku parks ir pamatīgi izpostīts un saņemtajās bildēs redzams, ka sagrautas sportistu mājvietas. Lieli postījumi Edija Oša, Elisa Dukaļska, Kalles Markanena un citu braucēju nometnēs.

Lielākos zaudējumus cietusi tieši Edija Oša nometne. Lielā, pie autobusa sāniem stiprināmā telts norauta un aiznesta vairākus metrus tālāk. Smaga situācija arī Dukaļska komandai, bildes rāda, ka cietusi arī trešā Super 1600 klases braucēja Kalles Markanena komanda. Roberts Vītols ziņo, ka viņu nometne kārtīgi nostiprināta un palikusi pie zemes.

"Visi trāpījām vētrā, bet mūsu telts cieta visvairāk. Mēs ar mehāniķi Ģirtu gandrīz aizlidojām līdzi. Pielipām pie zemes un rāpus līdām zem mašīnas. Omulīgi nebija. Dukaļska mehāniķis bija ieķēries teltī, viņu aizmeta pāris metru, viss plecs zils. Kaut kur tālāk no mums notika pasākums ar 40 000 cilvēku. Pēkšņi tas pārtraukts un visiem pateikts, lai katrs mūk, kur var. Vētra beidzās, bet zibeņoja vēl ilgi," par notikušo autocross.lv stāsta Edijs Ošs.


Foto: autocross.lv


Foto: autocross.lv


Vētras postījumi. Foto: MKM Motorsport


Foto: autocross.lv


Foto: MKM Motorsport


Foto: MKM Motorsport
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png