profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Nitro RX' 1:1 dueļu cīņā Baldiņam tehniskas problēmas, T.Hansenam atkal sods (VIDEO)

Go4speed 05.12.2021 - 11:22 'Nitro RX' 1:1 dueļu cīņā Baldiņam tehniskas problēmas, T.Hansenam atkal sods (VIDEO)
Ronalds Baldiņš

Ar 1:1 dueļiem sestdien aizvadīta ''Nitro Rallycross'' čempionāta noslēdzošā posma pirmā diena. Vienīgajam latviešu braucējam Ronaldam Baldiņam pirmajā kārtā pretim stājās komandas biedrs Olivers Eriksons. Pēc starta vadībā izvirzījās Eriksons, taču jau pirmajā līkumā Baldiņš devās iekšmalā. Nākamajā līkumā abi braucēji atradās sāns pie sāna, un Baldiņš cīņu turpināja pa pamattrasi, bet Eriksons devās džokerī. Diemžēl otrajā aplī Baldiņa auto palika ļoti lēns, kas mūsu sportistam lika izstāties.

Finālā tikās Timijs Hansens un Skots Spīds. Līdz fināla cīņai Spīds, kurš sāka braukt no otrās kārtas, pārspēja Stīvu Arpinu un Travisu Pastranu, bet Hansens bija pārāks pār Oliveru Benetu un Taneru Faustu. Pusfinālā Timijam pretim stājās brālis Kevins Hansens, kurš neizrādīja sīvu cīņu brālim, ļaujot uzvarēt Timijam, kurš joprojām cīnās par ''Nitro Rallycross'' čempionttitulu.

Finālā no starta vadībā izvirzījās Skots Spīds, kurš uzreiz devās džokerī. Pēdējā aplī džokerī devās tā brīža līderis Hansens, kurš trasē atgriezās uzreiz aiz Spīda. Vienā no līkumiem Hansens devās iekšmalā, izsitot Spīdu uz ārmalu, tādējādi izvirzoties vadībā. Finišā uzvaru svinēja Hansens, taču ne uz ilgu laiku – drīz vien tiesneši Hansenam piešķīra sodu, kas uzvaru ļāva svinēt Spīdam. Jāatzīmē, ka Hansens trešo posmu pēc kārtas (divi posmi pasaules RX un viens Nitro RX) saņēmis sodu no tiesnešiem.

Svētdien norisināsies galvenās cīņas.

Kopvērtējums pirms noslēdzošā posma:


Baldiņa cīņa:

Hansens saņem sodu:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png