profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Nitro RX' 1:1 dueļu cīņās Baldiņš piekāpjas K.Eriksonam (VIDEO)

Go4speed 21.11.2021 - 00:59 'Nitro RX' 1:1 dueļu cīņās Baldiņš piekāpjas K.Eriksonam (VIDEO)
Foto: Qnigan Rallycross media

Ar 1:1 dueļiem sestdien aizvadīta ''Nitro Rallycross'' čempionāta 4.posma pirmā diena. Pirmajā braucienā Ronaldam Baldiņam pretim stājās komandas biedrs Kevins Eriksons, kura rīcībā bija tāda pati mašīna - ''Honda Civic Coupe''. Starts labāks padevās no iekšmalas startējušajam Eriksonam, kurš pēc pirmā līkuma bija vadībā. Baldiņš džokerī devās pirmajā aplī, un jau nākamajā aplī to pašu darīja Eriksons, kuram izdevās atgriezties priekšā Ronaldam. Noslēdzošajā aplī Baldiņš nedaudz pietuvojās Eriksonam, taču apdzīt šoreiz nebija lemts.


K.Eriksons un Spīds finiša tramplīnā

Pēc pirmajiem 1:1 dueļiem bez Baldiņa tālāk cīņas vairs neturpināja vēl tādi braucēji kā Stīvs Arpins, Taners Fausts, Olivers Benets, Liams Dorans, Kabots Bigams un Robins Larsons. Nākamajos 1:1 dueļos Kevins Hansens pārspēja Andreasu Bakerūdu, Timijs Hansens pēc pārsista riteņa piekāpās Freizeram Makonelam, bet Pastrana pārspēja Oliveru Eriksonu. Par aizraujošu dueli parūpējās Skots Spīds un Baldiņa pāridarītājs Kevins Eriksons, kuri pēdējā aplī sarūpēja kontaktiem bagatās un elpu aizraujošas cīņas, kurās par mata tiesu ātrāks bija Spīds. Kā atzina komentētāji, tad, iespējams, šī bija šogad labākā cīņa Nitro RX 1:1 duelī.

Pusfinālā Kevins Hansens pārspēja Spīdu, bet Pastrana bija ātrāks par Makonelu. Finālā teicams starts padevās Kevinam Hansenam, kurš izvirzījās brauciena vadībā. Pastrana cieši sekoja Hansenam, kur abi braucēji džokerī devās vienlaicīgi pēdējā aplī. Lai arī kā Pastrana centās apdzīt Hansenu, tas viņam neizdevās.

Svētdien tiks aizvadītas izšķirošās cīņas.

1:1 dueļu rezultāti:


Baldiņa 1:1 duelis


Spīda un K.Eriksona noslēdzošais aplis:


Izšķirošais 1:1 duelis:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png