profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Minirallijā 'Saldus' uz starta izies brāļi Velmes, skatītājus priecēs arī divi gaziki

Go4speed 05.07.2018 - 22:49 Minirallijā 'Saldus' uz starta izies brāļi Velmes, skatītājus priecēs arī divi gaziki
Foto: Māris Stiprais, facebook.com/maris.stiprais

21. jūlijā tiks dots starts Latvijas kausa izcīņas 3. posmam - minirallijs Saldus 2018. Minirallija atklāšana, finiša procedūra un apbalvošana norisināsies tieši Saldus sirdī, Oskara Kalpaka laukumā. Skatītāji un atbalstītāji gaidīti uz minirallija atklāšanu divpadsmitos, bet ceremoniālais starts paredzēts, sākot jau no vieniem. Plānotais rallija finišs, kad dalībnieki atgriezīsies atpakaļ Saldū, ir ap pieciem pēcpusdienā.

Lai redzētu dalībniekus rallija režīmā, skatītājiem būs jādodas uz Kursīšu, Zaņas un Nīgrandes pagastiem, kuros būs izveidoti trīs ātrumposmi. Katru ātrumposmu dalībnieki veiks divas reizes, kopā sporta režīmā nobraucot piecpadsmit kilometrus. Ātrumposmu kartes un informāciju skatītājiem organizatori publicēs rallija nedēļā.

Minirallija Saldus 2018 skatītājus priecēs divi sporta GAZ, tautā saukti par gazikiem, kuri startēs ar pirmajiem numuriem. Cītīgi minirallijam gatavojas Saldus novada domes priekšsēdētājs Māris Zusts un viņa vietnieks Raivis Zīrups, kuri pildīs nullītes funkciju. Viens no desertiem skatītājiem noteikti būs Ivara un Andra Velmes starts kā 01 ekipāžai, kuriem visos rallijos ir skatītāju ovācija, jo iespaidīgais Audi Quattro neatstāj vienaldzīgu nevienu! Šobrīd dalību apstiprinājušas jau 50 ekipāžas.

Vēl ir plānots dalībnieku saraksta papildinājums no Lietuvas, tāpat noris sarunas ar lielā rallija dalībniekiem par dalību minirallijā. Rallija dienā no 12:30 Saldus radio 107.9 tiešraidē būs dzirdama atklāšanas ceremonija un visa ceremoniālā starta procedūra. Online rezultāti būs pieejami 4rati.lv. Tāpat plānojam live video tiešraides gan no atklāšanas, gan no kāda ātruma posma. Organizatori aicina dalībniekus un visus interesentus apmeklēt sociālo kontu www.facebook.com/eveautosports/ , kurā aktīvi tiks informēts par jaunumiem un dalībniekiem.

Dalībnieku reģistrācija noris www.4rati.lv/saldus-2018/ līdz 9. jūlija 18:00, pēc šī datuma atbilstoši nolikumam tiek piemērota paaugstināta dalības maksa, tāpēc lūgums dalībniekiem reģistrēties savlaicīgi.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png