profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Minirallijā 'Marienburga' 4WD+ klasē uz starta stāsies tikai piecas ekipāžas

Go4speed 07.08.2014 - 13:46 Minirallijā 'Marienburga' 4WD+ klasē uz starta stāsies tikai piecas ekipāžas
Foto: Mārtiņš Vanags, Go4speed

Jau sestdien, 9.augustā, norisināsies minirallijs ''Marienburga'' - minirallija kausa izcīņas standarta automobiļiem 3. posms. Visi minirallija astoņi ātrumposmi ir izveidoti Alūksnes pilsētas apkārtnē.

''Protams, priecātos par kuplāku dalībnieku skaitu,'' atzīst Gatis Cimdiņš, minirallija „Marienburga” sacensību vadītājs. ''Iespējams, potenciālos braukt gribētājus nogurdinājusi karstā vasara, pie tam jāņem vērā, ka šomēnes notiks vēl viens minirallija posms.''

''Ceram, ka ''Marienburgas” dalībnieki vīlušies nebūs, jo arī šogad esam padomājuši par gana daudzveidīgu ātrumposmu izveidošanu,'' piebilst Cimdiņš.


Foto: Mārtiņš Vanags, Go4speed

Sacensībām ir pietiekušās 49 ekipāžas, un no tām gandrīz puse startēs 2WD ieskaitē. Nākamā plašāk pārstāvētā ir 1600 klase ar 12 dalībniekiem, kamēr 4WD klasē uz starta stāsies septiņas ekipāžas, bet jaudīgajā 4WD+ ieskaitē šoreiz startēs tikai piecas ekipāžas. Jāatzīmē, ka pirms noteikumu izmaiņām uz Madonas minirallijā startēja 17 4WD+ ekipāžas, bet, pēc izmaiņām tehniskajos noteikumos, braucēju skaits ir ļoti sarucis.

Šobrīd pēc diviem notikušajiem minirallija kausa izcīņas posmiem 1600 klasē pirmo vietu kopvērtējumā ieņem Kristers Cimdiņš/Mārtiņš Mikolajs, otrie klasē ir Ingus Kalniņš – Kalenieks/Raimonds Kalnājs, trešais Armands Cīrulnieks ar stūrmani Andri Šņukutu. 2WD klasē šobrīd ātrākie ir igauņi Karel Tolp/Priit Guljajev, aiz viņiem Raivis Garoza/Uldis Fjodorovs, trešā vieta Mika un Armanda Ķenavu ekipāžai.

Artis Upītis/Gints Dzenis ir līderpozīcijās 4WD klasē, otrie Valts Zvaigzne/Artis Baumanis, trešie Edgars Avens/Aigars Bajārs. Tikmēr 4WD+ ieskaitē kopvērtējuma vadībā Ivars Velme/Māris Dunda, otrajā vietā Ronalds Baldiņš/Vilnis Stafeckis, trešie šajā klasē Toms Lielkājis/Krišs Miščenkovs.


Foto: Mārtiņš Vanags, Go4speed

Lai gan minirallijs ir rallija veida sacensības standarta (ielas) automašīnām, šajā disciplīnā ir arī Open klase, kur dalībnieki startē ar sporta automašīnām, un te pirmie ir Mikus Neško/Mārtiņš Briedis. Savukārt Junioru vērtējumā vadībā ar vienādu punktu skaitu ir Kristaps Skrodis/Mārtiņš Meldrājs un Mārtiņš Sesks/Andris Kārkliņš.

Ar Minirallija „Marienburga” dalībnieku sarakstu un citiem dokumentiem var iepazīties ŠEIT. Minirallija centrs atradīsies Rūpniecības ielā 8F. ''Marienburga'' startēs 9.augustā plkst. 13:00, bet uzvarētāju ekipāžas tiks apbalvotas tās pašas dienas vakarā plkst. 20:15.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png