profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Minirallijs Madonā notiks pa pagājušā gada rallija ceļiem

Go4speed 04.02.2014 - 13:06 Minirallijs Madonā notiks pa pagājušā gada rallija ceļiem
Foto: Valdis Zāgeuss, Go4speed

Pagājušajā gadā LAF Standartauto komisijas izveidotais minirallijs (rallija tipa sacensības dalībniekiem ar standarta automašīnām) 15.februārī uzsāk savu nākamo sezonu ar miniralliju ''Madona 2014''.

Minirallija trasi (9 ātrumposmi, kuru garums, saskaņā ar minirallija noteikumiem, ir līdz 2 km) organizatori izveidojuši, paņemot labākos un interesantākos ceļu posmus no iepriekšējos gados te notikušo vasaras rallija sacensību trasēm. Kā ziņo minirallija "Madona" preses sekretāre Dace Janova, tad Madonas sacensība būs īpaša ne tikai ar to, ka atklās minirallija jauno sezonu, bet arī ar to, ka šie ātrumposmi līdz šim vēl nekad nav izmantoti ziemas sacensībām.


Foto: Gints Bērziņš, Go4speed

Minirallija ''Madona'' veidotāji sacensību sola maksimāli pietuvinātu rallija norisēm, kas arī ir viens no minirallija galvenajiem mērķiem – ļaut braucējiem iegūt ''lielā” rallija sajūtas ar savu ikdienas satiksmē izmantojamo auto.

Kā ierasts, Madonas novada pašvaldība arī šogad ir pretimnākoša autosporta pasākumiem, tāpēc sportistu un organizatoru rīcībā tiks nodotas gan divas zāles Domes ēkā, gan silta telpa, kur ziemas salā būs ērti uzlīmēt starta numurus dalībnieku automašīnām.


Foto: Gints Bērziņš, Go4speed

15.februārī minirallija ekipāžas būs arī pilsētas iedzīvotāju uzmanības centrā, jo sacensību starts tiks dots Saieta laukumā pie novada Domes ēkas.

Pieteikties minirallijam ''Madona'' var ŠEIT. Visi sacensību dokumenti atrodami ŠEIT.

Sportistiem, kuri vēlas saņemt LAF SAK gada licenci minirallijā un līdz ar to pilnvērtīgi iesaistīties cīņā par augstākajām vietām gada kopvērtējumā, savlaicīgi jāpiesaka licences saņemšana, vairāk informācijas ŠEIT.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png