profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pēc divām nedēļām startēs noslēdzošais posms 'Minirallijs Latvija'

Go4speed 14.10.2022 - 14:28 Pēc divām nedēļām startēs noslēdzošais posms 'Minirallijs Latvija'
Foto: Raimonds Volonts

Šā gada 29. oktobrī Rīgā, Biķernieku kompleksās sporta bāzes teritorijā, norisināsies Latvijas Republikas 2022. gada ''ERST Finance'' Minirallija kausa izcīņas standarta automobiļu klasē sezonu noslēdzošais posms ''Minirallijs Latvija''. Minirallija sacensību dalībniekiem paredzēti divi unikāli ātrumposmi, kas katrs jāveic trīs reizes – kopumā seši asfalta seguma “dopi” ar grants sekcijām, sportisko distanci paredzot 23,46 km garumā.

''ERST Finance” Minirallija kausa izcīņas standarta automobiļu klasē par uzvaru iespējams sacensties kopumā desmit dažādās ieskaitēs – sākot ar iesācējiem, sacensībās piedalās ar vientilta piedziņas automašīnām, izveidoto “2WD Rookie” ieskaiti, līdz pat pieredzes bagātākajiem dalībniekiem paredzēto “Open 4WD” ieskaiti, sacensībās startējot ar rallija vai rallijsprinta tehniskajiem noteikumiem atbilstošām sporta automašīnām. Ņemot vērā, ka par uzvaru vienā posmā ekipāža iegūst 30 punktus, intriģējoši, ka nevienā no desmit ieskaitēm priekšlaicīgi pirms sezonas noslēguma uzvarētājs vēl nav noskaidrots, pie tam, divās ieskaitēs – “Juniori” un “4WD” vadošās ekipāžas līdz šim ieguvušas pilnīgi identisku punktu kopsummu.

Minirallija kausa izcīņas kopvērtējums pieejams šeit.

Nedēļu līdz dalībnieku pieteikumu termiņa beigām “Minirallijs Latvija” dalībnieku sarakstā atrodama 91 ekipāža – gan sezonas vadošie autosportisti, gan arī ekipāžas, kas 29. oktobrī paredzētajā minirallijā savas prasmes mēģinās pirmo reizi.

“Minirallijs Latvija” sacensību dalībniekiem norādām, ka pieteikt dalību iespējams interneta vietnē www.minirallijs.lv, un pieteikumu pieņemšana turpināsies līdz š.g. 21. oktobrim, plkst. 18.00.

Plašāka informācija par “Minirallijs Latvija” atrodama “ERST Finance” Minirallija kausa izcīņas interneta vietnē www.minirallijs.lv un kausa izcīņas sociālo tīklu kontos Facebook /minirallijs un Instagram @minirallijs, kā arī “Minirallijs Latvija” sociālo tīklu kontā Facebook /RallijsprintsLatvija.

ERST Finance minirallija kausa izcīņas 2022. gada sezonas kalendārs:
1. posms 11. jūnijs Gulbis
2. posms 9. jūlijs Vecpiebalga
3. posms 27. augusts Ropaži
4. posms 17. septembris Karosta

5. posms 29. oktobris Latvija

Informāciju sagatavoja:
Jānis Unbedahts
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png