profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Minirallijā 'Ropaži' jauni ātrumposmi, seriālam pievienojas 'Youngtimer' kustība

Go4speed 04.08.2022 - 11:03 Minirallijā 'Ropaži' jauni ātrumposmi, seriālam pievienojas 'Youngtimer' kustība
Foto: Raimonds Volonts

Pēc pirmajiem diviem posmiem Gulbenē un Vecpiebalgā, ERST Finance minirallija kauss jau šomēnes turpināsies Ropažu novadā. Sezonas trešais posms – Minirallijs Ropaži 2022 – tiks aizvadīts 27. augustā, kad atraktīvajiem kausa dalībniekiem pievienosies arī tautā iemīļotā ''Youngtimer Rally'' kustība.

Viens no pēdējo gadu populārākajiem minirallija posmiem šogad Ropažu novadā norisināsies jau trešo reizi, tādējādi kļūstot jau par tradīciju un nostiprinot savu vietu seriāla kalendārā. Jāatzīmē, ka ar Ropažu novada pašvaldības atbalstu šogad dalībnieku jeb servisa parks būs izvietots pašā Ropažu centrā. Tas nozīmē, ka sportistiem būs ievērojami ērtāk, jo būs pieejams stabils asfalta segums, tāpat arī skatītājiem būs daudz ērtāk apskatīt sacensību tehniku un atbalstīt savus favorītus.

Šobrīd ir sākusies Minirallijs Ropaži 2022 reģistrācija un jau pirmajā reģistrācijas nedēļā vērojama iespaidīga sportistu aktivitāte – sacensībām dalību apstiprinājušas vairāk nekā 50 ekipāžas. Starp dalībniekiem jau šobrīd atrodami tādi Latvijas autosportā labi zināmi braucēji kā Ralfs Sirmacis, Kristaps Laipnieks un Reinis Trūps, tāpat redzami arī viesi no Igaunijas.


Foto: Raimonds Volonts

Ņemot vērā, ka pilotiem vienmēr ir interese izbraukt pa jauniem ceļiem, tad uz šo gadu organizatori ir sagatavojuši trīs jaunus ātrumposmus, kas visiem būs jāveic divas reizes. Ierastajiem ERST Finance minirallija kausa dalībniekiem šoreiz pievienosies arī Youngtimer Rally ekipāžas, kas pilno minirallija distanci un papildus sagatavotu posmu veiks regularitātes formātā. ''Prieks, ka Youngtimer Rally kustība šogad pievienosies mūsu pasākumam. Klasiskie spēkrati rallijā sen nav redzēti, tādēļ tas būs interesanti gan skatītājiem, gan pašiem dalībniekiem,” tā patīkamo papildinājumu komentē Minirallijs Ropaži 2022 organizators Eduards Kalve.

Tāpat Kalve īpašu paldies izsaka Ropažu novada pašvaldībai, bez kuras atbalsta šīs aizraujošās sacensības nebūtu iespējamas. Visa informācija par miniralliju, aktuālo posmu un reģistrāciju ir pieejama seriāla mājaslapā Minirallijs – 2022. gada Latvijas kausa... Tur iespējams iepazīties arī ar visiem oficiālajiem dokumentiem, tāpat arī pieejams ceļvedis gan potenciālajiem dalībniekiem, gan minirallija skatītājiem.

ERST Finance minirallija kausa 2022. gada kalendārs:
1. posms, 11. jūnijs, Gulbis
2. posms, 9. jūlijs, Vecpiebalga

3. posms, 27. augusts, Ropaži
4. posms, 17. septembris, Karosta
5. posms, 29.-30. oktobris, Latvija

Informāciju sagatavoja:
Eduards Kalve
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png