profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Minirallijā Amata uzvaru izcīna Kalvis Blūms

Go4speed 31.07.2021 - 19:09 Minirallijā Amata uzvaru izcīna Kalvis Blūms
Foto: Dace Janova

Ar Kalvja Blūma/Ralfa Lipstoka uzvaru sestdien noslēdzās minirallijs Amata. Lai arī Kalvis saņēma 20 sekunžu sodu par izsistiem roteriem, finišā viņš par nepilnām 15 sekundēm apsteidza Mārtiņa Ločmeļa/Emīla Blūma ekipāžu, kurā arī saņēma 20 sekunžu sodu. Trešā vieta Rolandam Puravam/Ingaram Saknem, kuri trasē devās ar ''Can-Am Maverick X3 XRS'' bagiju.

1600 klasē uzvarēja Gatis Ābelītis/Indulis Sloka, 2WD Rookie klasē pārliecinoši ātrākie bija Artūrs Soboņs/Andis Zīlīte, 4WD Rookie uzvaras laurus plūca Raivis Balodis/Ģirts Kārkliņš, 2000 klasē sīvā cīņā ātrākie bija Edgars Eltermanis/Arvīds Krastiņš, 2WD klasē nepārspēti palika Gvido Rozenblūms/Indulis Kalniņš, bagiju ieskaitē pirmais Puravs, 4WD ieskaitē sīvā cīņā uzvaru svinēja Kristaps Dzīvītis/Māris Egle, 4WD+ ieskaitē pirmais Kalvis Blūms. Open 2WD pirmā vieta Miks Ķenavs/Kristaps Skrodis, bet Open 4WD uzvaru svinēja Iļja Zakmans/Estere Zakmane.


Foto: Dace Janova

Uz starta izgāja arī Ralfs Sirmacis/Māris Kulšs, taču ekipāža veica tikai trīs ātrumposmus (no pieciem). “Minirallijs ''Amata'' mums ar Māri Kulšu noslēdzās ātrāk, jo veicām tikai trīs ātrumposmus. Bet tāds arī bija mūsu mērķis pirms rallija starta. Pēdējo reizi ar ASRT komandas ''Mitsubishi Lancer Evo X'' braucu pirms diviem gadiem, tāpēc šis minirallijs mums bija lieliska iespēja, lai pirms rallija Cēsis kaut cik atkal aprastu ar ''Evo X'' un tā ātrumu, kas arī veiksmīgi izdevās, jo svētdien būs ātrs rallijs ''Cēsis'', kurā startēšu kopā ar Jāni Sokolovu,” tā Ralfs Sirmacis.

Jāpiebilst, ka Juniori ieskaitē startēja trīs ārzemju braucēji, kuri startēja ar LAF izsniegto licenci. Pirmā vieta Pablo Sarazēnam, kurš par desmit sekundēm apsteidza Fabio Švarcu, kurš sodos nopelnīja minūti un 20 sekundes.


Foto: Dace Janova

Kopā par dažādiem pārkāpumiem tika piešķirti 165 sodi.

Sezonas trešais posms, minirallijs Ropaži, notiks 28 augustā.

Rīt turpat Cēsu pusē notiks rallijsprints ''Cēsis'', kurā uz starta izies gandrīz 40 ekipāžas.

Rezultāti:



Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png