profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sākusies reģistrācija šīs sezonas jaunumam – minirallijam 'Ropaži'

Go4speed 05.08.2020 - 10:45 Sākusies reģistrācija šīs sezonas jaunumam – minirallijam 'Ropaži'
Foto: Oskars Freijs

29. augustā norisināsies līdz šim nebijis minirallija posms "Ropaži", kas būs šīs sezonas trešais posms. Sacensības norisināsies Ropažu apkaimes ceļos, kur dalībniekiem būs iespēja izmēģināt jaunus ātrumposmus. Interesants fakts – daļa no minirallija ātrumposmu ceļiem vēsturiski ir bijuši iekļauti Latvijas rallija čempionāta posmos "Rally Latvija". Šī minirallija posma lokācija atrodas tuvu Rīgai, tāpēc ir gaidāms kupls dalībnieku skaits.

Minirallija "Ropaži" organizators Eduards Kalve komentē - "Šis minirallijs atšķirsies no citiem sezonas posmiem ar to, ka 4 no 6 ātrumposmiem notiks Latvijas valsts mežu ceļos, kas ir savādāki nekā līdz šim ierastie ceļi, ko organizatori izmanto minirallijos. Dalībniekiem būs ļoti interesanti. Ropažiem ir senas rallija tradīcijas, padomju laikos šeit notikuši daudzi ralliji, tāpēc vietas izvēle Ropažos, minirallija norisei likās piemērota".


Foto: Oskars Freijs

Reģistrācija jaunajam minirallija posmam ir atvērta un dalību iespējams reģistrēt līdz 21. augustam.

Jaunākajai informācijai un reportāžām no minirallija posmiem var sekot līdzi minirallija sociālo tīklu profilos: - https://www.instagram.com/minirallijs; https://www.facebook.com/minirallijs.

Informāciju sagatavoja:
Krista Andersone
LAF SAK preses sekretāre


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png