profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Latviešu kartinga braucēji dodas uz 'Trophy Winter Cup Campiollos' Spānijā

Go4speed 19.02.2020 - 15:45  Latviešu kartinga braucēji dodas uz 'Trophy Winter Cup Campiollos' Spānijā
Foto: www.rotaxmaxchallenge-eurotrophy.com

Šajā nedēļā, 19.-23. februārī, Spānijā kartinga trasē “Circuit Campillos” norisināsies “Trophy Winter Cup Campiollos” kartinga sacensības. Uz sacensībām devusies arī latviešu braucēju delegācija – 11 sportistu sastāvā.

Ziemas sacensības norisinās jau trešo gadu pēc kārtas, iesākot “RMC Euro Trophy” sezonu, kas atdzima 2018. gadā. “RMC Euro Trophy” Ziemas kausa izcīņa ir kļuvusi par populāru trīs dienu cīņu, kurā sacenšas dažādu valstu braucēji starptautiskā līmenī. Varam gaidīt aizraujošas sacīkstes, jo braucēji ir gatavojušies un gatavi spraigām cīņām par pjedestāla augstāko pakāpienu.

Meiks Vāgners, Camp Company izpilddirektors: “Pēc aizraujošas “RMC Euro Trophy” 2019. gadā, mēs ļoti gaidām jauno sezonu! Es vēlos pateikties visiem braucējiem un komandām par līdzšinējo uzticību un aicinu visus pievienoties 2020. gada sacensībām!”

No Latvijas uz šīm sacensībām dosies 11 Latviju pārstāvoši sportisti, un piedalīsies četrās dažādās ieskaites klasēs:


Foto: Facebook.com/Pro-Kart

MicroMax – Marko Plinta; Toms Strēle
Junior – Edgars Vilcāns; Tomass Štolcermanis; Patriks Noels Ločmelis; Daniel Hunt (Igauņu sportists ar LV izsniegtu licenci)
DD2 – Krists Ziders; Matīss Maļinovskis; Ričards Šubeckis
DD2 Master – Emīls Kerimovs; Juris Zālītis

“RMC Euro Trophy” Ziemas kausa izcīņa norisināsies kartinga trasē “Circuit Campillos”, kura atrodas dažu kilometru attālumā no Kosta del Sol un netālu no tādām pilsētām kā Malaga, Sevilja, Heresa u.c. Trases kopējais garums ir 1580 metri – Kampillos trase ir lielākā un garākā no visām trasēm, kuras atrodas Spānijas dienvidos. Ar savu garo, taisno un dažām augšupejošām un lejupejošām sekcijām, tā ir gana izaicinoša trase jebkuram sportistam. Kartinga trase ir starptautiski sertificēta CIK-FIA, un tās atpūtas un izklaides laukums ir aptuveni 120 000 kvadrātmetru plašs.

Ar sacensību dienaskārtību vari iepazīties ŠEIT.

Sacensību norises laikā varēs sekot līdzi gan sacensību tiešraidei, gan rezultātiem ŠEIT.

Informāciju sagatavoja:
LAF Prese

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png